La setmana del 25 d’octubre comença el reforç de lectura, conduït per voluntàries

La setmana vinent comencen els tallers de reforç de lectura del primer trimestre del curs 2021-2022.

Aquests tallers seran conduïts per persones voluntàries del VxL que tindran un màxim de cinc aprenents i aprenentes cadascuna.

En aquesta edició els grups seran majoritàriament presencials, tot i que també hi ha l’opció de fer-ne en línia, però la majoria d’aprenents s’han estimat més fer-los presencialment. En total hi haurà 12 grups entre Vic, Manlleu i Torelló.

Es llegiran llibres de Lectura Fàcil, que són llibres el contingut dels quals ha estat resumit i redactat amb un llenguatge senzill i clar, de manera que els puguin entendre persones que tot just estan aprenent la llengua. En aquest aspecte cal agrair la col·laboració de les biblioteques Joan Triadú de Vic, Biblioteca Municipal BBVA de Manlleu i Biblioteca Dos Rius de Torelló.

Tant les persones voluntàries com les aprenentes tenien moltes ganes de tornar a fer activitats presencials, sempre seguint estrictament les mesures Covid.

 

Print Friendly, PDF & Email