Visita guiada de les parelles lingüístiques al Museu Episcopal de Vic

Aquest dimecres les parelles lingüístiques van gaudir d’una visita guiada al Museu Episcopal de Vic. El MEV és entitat col·laboradora i, per aquest motiu, els assistents van tenir l’entrada gratuïta.

El grup de participants del programa VxL van fer un recorregut pels diferents espais del museu i, amb les explicacions de la guia, van conèixer com era la societat medieval: com eren les persones d’aleshores, com pensaven, com vivien. Els assistents van descobrir tot això  a través de l’art que està exposat al Museu, que va ser construït pensant en les obres que s’hi exposarien, no al contrari. El MEV és dels tres museus amb més art romànic de tot el món.

La visita va durar una hora i mitja i les vint-i-cinc persones que van anar al MEV van quedar molt contentes de la visita i amb ganes de saber-ne més.