El VxL present a la Fira d’Entitats de Vic

Dissabte, dia 7 de maig el programa Voluntariat per la llengua va participar a la 18a Fira d’Entitats de la ciutat de Vic, que va tenir lloc a la rambla del Passeig i del Carme, de les 5 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre.

Durant tota la tarda unes 70 entitats, associacions, fundacions i altres col·lectius van mostrar els projectes que han dut a terme i que volien compartir amb els visitants. Els assistents tenien l’opció de participar en la gimcana de les entitats: calia fer diferents proves als estands i, si n’encertaven vuit, tenien premi.

L’objectiu del VxL de ser a la Fira d’Entitats és que més persones coneguin el programa i que s’animin a formar-ne part. És un bon aparador per visualitzar-lo i arribar a més gent.

 

 

Print Friendly, PDF & Email