Visita guiada del VxL d’Osona a l’exposició “Caput aut navis” del Museu de la Torneria de Torelló

Coincidint que el dia 28 de maig és el Dia Internacional del Joc s’ha organitzar una visita guiada a l’exposició “Caput aut Navis. A cara o creu” del Museu de la Torneria de Torelló per a participants del VxL d’Osona.

Els assistents han vist tota una sèrie de jocs de l’antiguitat i han comprovat que n’hi ha força que tampoc han canviat gaire al llarg de tant de temps. Es tracta d’un conjunt de peces de petit format, que  expliquen com es jugava des dels temps dels ibers i dels romans fins a l’època medieval.

Quan s’ha acabat l’explicació tothom qui ha volgut ha jugat a diferents jocs del món que eren a disposició del públic, i han passat una estona amena i divertida.

La proposta ha tingut molt bona acollida, hi han assistit 32 persones entre voluntaris i aprenents de Torelló, Manlleu i Vic. La visita ha estat gratuïta gràcies a la col·laboració del Museu de la Torneria, entitat adherida al programa Voluntariat per la llengua.