Presentació del reforç de lectura del curs 2022-23 a les voluntàries d’Osona

Divendres, dia 14 d’octubre la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA va acollir la presentació del reforç de lectura del curs 2022-2023. L’acte anava adreçat a les persones voluntàries que guiaran els alumnes en la lectura d’un llibre una hora a la setmana durant cinc setmanes.

La trobada es va organitzar per agrair la implicació de les voluntàries i, també, perquè es coneguessin i poguessin intercanviar impressions sobre aquesta activitat, tot i que la majoria ja es coneixia perquè fa temps que col·laboren en el programa.

A l’acte hi van assistir persones voluntàries de Manlleu, Vic i Torelló, així com la directora de la biblioteca de Manlleu, la Núria Silvestre, que va fer una xerrada molt didàctica sobre els llibres de lectura fàcil que faran servir a les sessions de lectura.