3 mesos gratis de revistes digitals en català per als VxL gràcies a l’APPEC

L’Associació Catalana de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC) renova la seva col·laboració amb el Voluntariat per la llengua (VxL) i amplia l’accés a l’iQuiosc.cat a l’alumnat dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) per reforçar l’aprenentatge del català a través de la lectura. D’aquesta manera, seran més de 34.000 persones que podran gaudir d’aquest avantatge.

L’iQUIOSC.cat és la plataforma digital de l’APPEC, que inclou més de 60 capçaleres de premsa i revistes digitals en català de temàtiques tan diverses com l’esport, la música, l’educació o el turisme. Ara per ara, poden gaudir de l’oferta de tarifa plana els més de 28.000 alumnes que s’han inscrit al CPNL aquest setembre i les gairebé 6.000 parelles lingüístiques del VxL actives actualment. A través de la lectura del catàleg de revistes, tant ells com els nous alumnes i participants del VxL podran reforçar l’aprenentatge de la llengua d’una manera pràctica i adaptada als seus interessos. L’accés s’hi pot fer a través del web i de dispositius mòbils amb sistemes operatius Android i iOS i les revistes es poden llegir en línia o descarregar-les, és per això que també son a l’abast dels voluntaris i aprenents que resideixen fora de Catalunya. El procés per subscriure-s’hi serà el mateix que fins ara han seguit els participants del VxL:

Què s’ha de fer per gaudir de la promoció? 

► Accediu a la pàgina web llengua.iquiosc.cat

► Cliqueu el botó “Vull subscriure’m ara”. Veuràs que al carret de compra s’ha aplicat la promoció i reduït l’import a 0,01€ i el concepte de la subscripció és Tarifa Plana 3M. En cas de no ser així, vol dir que la promoció de 3 mesos no s’ha aplicat correctament, has de tornar a sortir i intentar-ho de nou des de la pàgina llengua.iquiosc.cat No cal que hi introdueixis cap Codi promocional.

► Creeu un usuari o inicieu la sessió.

► Haureu de fer un pagament de 0,01€ en concepte de validació de la targeta de crèdit que us serà retornat uns dies després.

► Gaudiu de totes les revistes a través del web o de les aplicacions per a Android i iOS.

La renovació de les subscripcions és automàtica. Un cop passats els tres mesos de promoció es cobrarà la tarifa normal de 9.99 € al mes. Per desactivar aquesta opció podeu fer-ho a “El meu compte” > “Tarifa plana”.

La col·laboració entre el VxL i l’APPEC va començar l’any 2018 en forma de conveni. Enguany, l’APPEC ha signat l’adhesió com a entitat col·laboradora en un acord que té una vigència de dos anys. L’APPEC, entre d’altres accions, col·labora puntualment en l’organització d’activitats conjuntes amb els centres de normalització lingüística.

L’APPEC, fundada l’any 1983, és una entitat sense ànim de lucre que agrupa els editors de revistes en català d’informació general i especialitzada que tenen una distribució i difusió dins de l’àmbit català. Actualment, té 212 revistes i mitjans digitals associats. En els seus gairebé 40 anys d’història ha rebut reconeixements importants com el Premi Nacional de Comunicació Premsa i la Creu de Sant Jordi.