Visita del VxL a la Fundació Miquel Martí i Pol de Roda de Ter

Aquest divendres unes 25 persones, entre voluntaris i aprenents, han visitat la Fundació Miquel Martí i Pol de Roda de Ter.

La visita ha durat unes dues hores i ha consistit en un recorregut per les instal·lacions de la FMMP. Els assistents han conegut aspectes de la vida del poeta, la seva infantesa, la joventut, la feina a la fàbrica de La Blava, la mort de la seva primera dona… Tot això acompanyat de la lectura de poemes i la visualització d’un audiovisual en què la filla i el fill d’en Miquel Martí i Pol entraven a la casa on van viure de petits i recordaven aspectes de la vida quotidiana i detalls de la infantesa al costat del pare. En un futur aquesta casa esdevindrà casa museu.

La segona part de la visita ha estat a la part de baix, davant la fàbrica. L’Anna ha llegit el poema “La fàbrica” i han acabat el recorregut amb una dinàmica de grup molt interessant i divertida.