L’Escola de Música i Conservatori de Vic s’adhereix al VxL d’Osona com a entitat col·laboradora

L’Escola de Música i Conservatori de Vic signa l’adhesió al programa del VxL Osona. Es formalitza l’acord el mateix dia que es convida els participants del programa VxL al concert de final de curs de l’escola.

Dimarts, 20 de juny, l’Escola de Música i Conservatori de Vic (EMVIC) s’ha adherit com a entitat col·laboradora al programa de Voluntariat per la Llengua a Osona.

L’EMVIC, com a escola que forma part de la Fundació Atlàntida, ja adherida al programa, ha volgut afegir-se també al Voluntariat per la Llengua amb l’objectiu de poder col·laborar amb el CNL d’Osona oferint  diverses activitats musicals en les quals puguin participar els voluntaris i aprenents. La directora del CNL d’Osona, Assumpta Grabolosa, juntament amb la coordinadora de Dinamització, Montse Baqué, i la dinamitzadora del VxL a Vic, Judith Vidal, han establert l’acord amb la directora de l’EMVIC, Dolça Albert, i la coordinadora pedagògica i de projectes, Pau Albert.

Aquest acord s’ha signat el mateix dia que 20 persones participants del programa VxL han pogut gaudir de la primera activitat a la qual ens ha convidat l’EMVIC: el concert de final de curs de l’alumnat de l’escola.

Gràcies per col·laborar amb el programa VxL, EMVIC!