• Febrer

    IMG_20140205_124521

    Una dotzena de persones han gaudit de la primera excursió “Parla i fes camí. Mou-te en català!” que ha començat al Cau, punt de la serralada Litoral situat al terme municipal de Sant Fost de Campsentelles.

    El grup ha fet els primers metres entre núvols i llambregades de sol. Aviat les vistes de la costa barcelonina han ofert una bella panoràmica, mentre la proximitat de les vinyes de la veïna població d’Alella obrien pas a l’obaga del bosc.

    Tot escoltant les històries de Jordi Silvestre, voluntari, sobre forats de vinya, fonts, camins i corriols, s’han visitat les fonts del Safareig, de l’Esquerda i de l’Eucaliptus i, també, la pedra funerària de la febre groga (cementiri del 1874 amb víctimes d’aquesta epidèmia). Durant una bona part del recorregut el grup ha caminat entre una vegetació verda i frondosa: pins, roures, alzines, falgueres, fongs, molsa, eucaliptus i romaní, les olors i els colors del paisatge han fet del camí un plàcid passeig. La bona sintonia dels assistents i l’amena conversa han facilitat un estret lligam entre grup i natura.

Segueix-nos a:

      


Categories


Etiquetes