Seguim el fil: paraules d’aprenents

Com era Joan Vinyoli

Joan-Vinyoli (1)joan-vinyoli

 

 

Físicament, Joan Vinyoli era un home alt i més aviat fort. Li agradava molt passejar per la platja sense camisa per veure i sentir l’olor del mar.

Tenia la cara grossa i més aviat quadrada. Tenia els cabells curts, llisos i negres. Portava patilles i un barret. Tenia el nas gros i llarg. Tenia la pell clara. No tenia els ulls ni grossos ni petits. Tenia la boca petita, amb els llavis prims. Tenia les celles gruixudes i el coll curt i ample. Portava una camisa blanca.

Era una persona molt intel·ligent, també treballadora i optimista. Amb la seva dona era afectuós i amb els amics era discret. Era un home pacient, i per això va obtenir molts èxits literaris. Durant la guerra va escriure el seu primer llibre, perquè era optimista a pesar de les circumstàncies.

Als matins, li agradava molt escriure i llegir. Al migdia feia esport. Als vespres, sovint parlava per telèfon amb la família i els amics. A les nits, li agradava jugar a cartes o tocar el piano.

A la primavera li agradava caminar per la muntanya. A l’estiu, els caps de setmana li agradava anar a la platja i nedar. Era un home molt actiu.

 

_____________________________

Grup de bàsic 1 – Vic (Raquel)

Grup de bàsic 1 – Vic (Montse Bové)

Grup de bàsic 1 – Vic (Ariadna)

Grup de bàsic 1 – Vic (Ariadna)