Els sis grans de Ghana (història real)

Els sis grans de Ghana  (història real) 

 Els sis grans de Ghana són coneguts com a llegendes, herois, valents i sobretot expresidents de Ghana que es van aixecar i van lluitar com a governants pel país.

Tots i totes van jugar el seu paper com a ciutadans patriòtics en el lideratge. Els sis grans de Ghana es van convertir en herois quan van lluitar per la independència després que tres ghanesos fossin assassinats per veterans de Gran Bretanya, un fet que es va anomenar els disturbis de 1948 (“1948 riots”). Per això van ser arrestats pel govern de Ghana i més tard van ser alliberats després de de la protesta popular. Aquests sis herois van treballar molt dur per assolir la independència. Finalment durant l’any 1957 Ghana va obtenir la independència dels britànics. En record del seu gran esforç en el lideratge les seves imatges de grup es van utilitzar per a la nostra moneda.

Autora: Doreen (Ghana)

Print Friendly, PDF & Email