Els alumnes de Bàsic 1 ens presenten la família Guinovart Altès

 

 

BÀSIC 1. PRESENTEM LA FAMÍLIA 

Presentem la família Guinovart Altès 

Versió 1 

El Joaquim Guinovart té vuitanta-dos anys. És l’avi. La seva dona és la Vicenta Altès, que té vuitanta anys. Ells són parella i tenen tres fills. La Carme té cinquanta anys, la Teresa té quaranta-set anys i l’Eugeni té quaranta anys. Ells són tres germans. L’Eugeni té parella, que és la Maria. Ella té trenta-vuit anys. Ells tenen un fill. Es diu Jofre i té deu anys. El Jofre té dos cosins, que es diuen Aleix i Oriol. La Carme té un nebot. La Teresa té tres nebots. La seva cunyada és la Maria. La Maria té sogres, que es diuen Joaquim i Vicenta. La Carme té dos fills. Es diuen Aleix i Oriol. Ells tenen vint anys i quinze anys. 

(Belén Chillogallo, Cristina Terán, Roberto Marín, Juan Ruano, Elizabeth Estarita, Valentina López, Elisa Alfaro) 

 Versió 2 

Ell és el Joaquim Guinovart. Té vuitanta-dos anys. La seva dona és la Vicenta Altès, que té vuitanta anys. Ells són els avis. Ells tenen tres fills: la Carme, la Teresa i l’Eugeni. La Carme és una dona de mitjana edat, que té cinquanta anys. La Carme té dos fills, que són l’Aleix i l’Oriol. Són germans. La Teresa té quaranta-set anys, i el seu germà és l’Eugeni, que té quaranta anys. Ell té parella, la seva dona és la Maria. Ella té trenta-vuit anys. I tenen un fill, que és el Jofre. És el net més petit. Ell té deu anys. Els nebots de la Teresa i l’Eugeni són l’Aleix i l’Oriol. L’Aleix té vint anys i l’Oriol té quinze anys. 

(Elsy Ruano, Louisa Akuffo, Jorge Marcano, Victor Rodríguez, Zakaria Alilouch, Amir Raoui, Claudia Soto) 

 

Print Friendly, PDF & Email