LES MEVES RUTINES (Bàsic 1) 

Em llevo a un quart de vuit, faig el llit, em rento les dents, em dutxo i preparo l’esmorzar. Esmorzo sola, a les nou. Surto de casa, i els dilluns i els dimecres vaig a classes de català. Les classes de català són d’un quart de deu a un quart de dotze. Després de classe vaig a treballar dues hores. Faig el dinar, dino a les dues, faig una migdiada d’una hora i a tres quarts de quatre vaig a treballar. Treballo de quatre a vuit del vespre. Després de plegar vaig a casa i faig el berenar. Bereno sola. Bec llet i menjo formatge i pernil. Miro una estona la televisió o llegeixo algun bon llibre i cap a les onze de la nit me’n vaig a dormir. 

(Elisa Alfaro) 

** 

Em desperto a les vuit. Faig deures. Ajudo la meva mare amb el menjar. Sempre em dutxo i em rento les dents. Em faig el llit. Dino a dos quarts d’una del migdia. M’arreglo per anar a treballar. Començo a treballar a dos quarts de tres. Bereno a la tarda entre les cinc i les sis. Arribo a casa meva a les onze de la nit. Em dutxo una altra vegada i em rento les dents. Em poso el pijama i me’n vaig a dormir. 

(Cristina Terán) 

** 

Jo cada dia em llevo a dos quarts de vuit. Em dutxo i preparo l’esmorzar. Em rento les dents i vaig a classes de català els dilluns i dimecres. Els altres dies vaig al gimnàs i a caminar. Sempre dino a casa i després vaig a la universitat a Barcelona els dilluns, dimarts i dimecres. Els altres dies faig treballs de la universitat i el cap de setmana treballo al matí i a la tarda descanso. 

(Belén Chillogallo) 

** 

Em dic Roberto Marín. Visc a Vic, visc amb la meva dona. Jo em llevo a les nou del matí, no treballo. Em dutxo a les deu. A les onze vaig al mercat amb la meva dona i dinem a les dues. A la tarda mirem la tele i descansem. A les vuit del vespre sopem i a les onze de la nit vaig a dormir. Els dilluns i dimecres vaig a classe de català. De tant en tant els diumenges vaig a caminar. 

(Roberto Marín) 

** 

Jo soc el Nicolás. Em llevo a les onze del matí. Em dutxo, cuino i esmorzo a les dotze del migdia. Vaig a treballar a dos quarts de dues i plego a dos quarts d’onze de la nit. Cuino, em dutxo i sopo a dos quarts d’una de la matinada. Descanso i vaig a dormir a un quart de dues de la matinada. 

(Nicolás Gorrín) 

** 

Jo cada dia em llevo a les sis del matí. Em rento les dents i preparo l’esmorzar per al meu fill. Esmorzo a les vuit. Els dilluns i els dimecres vaig a classes de català. Al migdia preparo el dinar per a tota la família. Després de dinar a les dues descanso una mica. Un cop per setmana vaig al supermercat. Vaig a dormir a les deu de la nit. 

(Claudia Soto) 

** 

Jo cada dia em llevo a les cinc de la matinada. Em rento les dents i porto el meu fill a l’escola. Esmorzo a les vuit. Cada dia faig esport. Dues vegades per setmana vaig a classes de català. Dino a les tres de la tarda. Després miro la tele.  

(Víctor Rodríguez) 

Print Friendly, PDF & Email