Per llepar-se els dits!
Escriviu aquí les vostres receptes que us vaig corregir l’altre dia. Així les compartireu i tothom podrà provar de fer els plats dels companys!
També us poso l’enllaç de l’àlbum de fotos de l’esmorzar de forquilla. Era tot boníssim!!!
7 comentaris
montse
18 abr. 15
16:46 #
S´acosta l´estiu aqui teniu una recepta fresca i saludable.
ESQUEIXADA DE BACALLA
Ingredients:
– Bacallà esqueixat
– Tomàquet triturat
– Oli d`oliva
– Tres dents d`all
– Pebre negre
– Olives negres mortes d`Aragó
1r- Esmolleu el bacallà , despres el poseu a un bol i cubriu dàigua.Aixi ho deixem unes vuit hores , canvieu l´aigua cada dues .Anneu provant i depèn de com us agradi de salat
l´escurreu o espereu una mica mes.
2n- Cuan el tingueu escorregut ho poseu a una safata.
3r- Agafeu el tomaquet i el fiqueu per sobre.
4t- L´all el triturem i aferim al tomaquet.
5e- Afegir una mica de pebre negre.
6e- També afegiu unes olives negres.
7e- I per ultim un bon raig d´oli, si voleu podeu posar una mica de vinagre .barregeu -ho tot ,Acompanyar-ho amb pa torrat.
loli
18 abr. 15
19:49 #
TRUITA DE PATATA AMB CEBA.
INGREDIENTS:
-0us.
-Patates.
-Cebes.
-Oli d´oliva.
-Sal.
PREPARACIO:
Peleu i trossegeu les patates i cebes.
Fregiu en una paella amb oli d´oliva i una mica de sal,després escorreu.
Bateu els ous i afegiu les patates i les cebes i remeneu.
En una paella amb una mica d´oli hi aboqueu tots els ingredients i doneu voltes fins que estigui bé quallada.
fatima
18 abr. 15
20:25 #
Fkakes
Ingredients:
Farina
Sucre
Sal
Mantega
Llevat
Llavor de sèsam
Anís verd
L’aigua
1r _ poseu farina, sucre, sal, sèsam, anís verd i llevat.
2n_ En una casola poseu la mantenga i deixeu que bulli i ho poseu a la farina, remeneu, dividiu en parts i escorreu l’aigua a poc a poc.
3r_ amasseu la massa be durant 30 minuts.
4r_ separeu en porcions i reserveu-les, tapeu-les amb film i deixeu a temperatura ambient de 6 a 8 hores.
5e _poseu al forn en temperatura molt baixa.
Nolvia Ordoñez
19 abr. 15
13:01 #
CEVICHE DE PEIX AMB CHISMOL
Ingredients :filetsde peix
-llimonas
-sal
-pebre
-comi
Ingredients per fer el chismol
-tomàquets
-Cogombre
-pebrots verds
-cebes
-coriandre
-pebre
-comi
-sal
-un raig de vinagre
Preparacio
Prime-talleu els filets de peix en trossos petits
-segon espremeu les llimonas i agregueu el suc al peix
en trossos,sal,pebre,comi remeneu i dexeu reposeu
unes hores,mentre tant talleu els tomaquets ,les cebes,
El pebrot verd,el coriandre i el cogombre regireu i agregueu sal,
Pebre, comi i un raig de vinagre
Serviu el chismol damunt o al costat del ceviche …. i bon profit……
Estefanía
20 abr. 15
15:21 #
GASPATXO
Ingredients:
– Tomàquets
– Pebrots vermells
– Pebrots verds
– Cogombre
– Ceba
– Alls
– Pa
– Vinagre
– Oli
– Sal
– Aigua
PREPARACIÓ
Per fer el gaspatxo primer netegeu tots els ingredients,
segon, peleu els tomàquets, quan teniu els tomàquets pelats poseu en una cassola hi afegiu els pebrots verds, els pebrots vermell, un cogombre, una mica de ceba, 4 ó 5 alls i una mica de pa remullat en aigua.
Tercer lloc tritureu tot i afegiu aigua, sal, oli i vinagre al gust.
Després passar-ho pel xinès i per últim serviu molt fred.
Es pot afegir uns trossets de pebrots, ceba i pa fregit.
Bon profit
Luis Ramos Caro
29 abr. 15
20:13 #
PAPAS ALIÑA
INGREDIENTS
Patates, pebrot verd, pebrot vermell,ceba,julivert,verat en oli,vinagre,oli,sal, i un got d¨aigua mig.
ELABORACIÓ
PRIMER:En una olla es bull les patates, fins que es posin tendres(amb la pell).
SEGON: Es deixa refredar, es pelen i es tallen trossos no gaire grans,igualment es tallen els pebrots,la ceba i el julivert i es barreja tot.
TERCER: Al got d´aigua es barreja l´oli,el vinagre i la sal,i s´aboca tot amb la barreja que hem fet abans i es remena tot.
QUART:Per últim se li posa el verat sobre, per decorar una mica.
DESITJO QUE US AGRADI.
Luis Ramos Caro
29 abr. 15
20:30 #
PASTÍS DE PINYA
INGRTDIENS:
.- 4 OUS
.- 1 GOT DE FARINA
.- 1 SOBRE DE LLEVAT ROYAL
.- 1 POT DE PINYA EN RODANXES
.- 1 COPA DE COINTREAU.
PREPARACIÓ
PRIMER: En un motlle es posa una mica de sucre (o caramel líquid),es posen les rodanxes de pinya cobrint tot el motlle.
SEGON: En un bol es baten els ous,el sucre i s`afegeix la farina barrejada amb el llevat Royal.
TERCER: Es bat tot mol bè i s`introdueix en el motlle que ja está preparat amb la pinya.
QUART: S´introdueix al forn a mitja alçada a uns 130 graus, uns 30 minuts.
CINQUÉ: Un cop tret del forn, es deixa refredar i s´emborratxa amb la barreja que hem fet del suc de la pinya i el COINTREAU, al guts de cadascú