8 comentaris

 1. Carlos

  13 Mai 12
  16:54 #

  He vist aquesta noticia a la tele y crec que la nena té molta raó. Els menús que va mostrar només contenien plats fregidas i res de fruites, vegetals o llegums. El seu reportatje ha tingut un impacte positiu en els menus de l’escola per als nens.

  Carlos

  Respondre

 2. Cécile

  14 Mai 12
  10:08 #

  Jo també vaig llegir aquesta noticia, em sembla molt raro que ningú n’havia parlat abans perqué si tots els nens del seu cole mangien la mateixa cosa, coneixant els pares en general que se queixen de absolument tot… la noticia va sortir molt tard gairabé a final de curs, pero millor que mai, son les coses positives de internet…

  Respondre

 3. Tatiana

  15 Mai 12
  10:22 #

  Hi havia llegit la notícia i no em sorprèn molt ….. Les cultura de cuina anglòfona no és tan important com per a nosaltres …. El que crida l’atenció que tot això surti des d’una nena …… i que els col · legi no facin un ensenyança sobre el menjar saludable ….. Quina sort tenen els nostres Nens!

  Respondre

 4. Lliana de la Mota

  15 Mai 12
  16:14 #

  Diverses coses per fer comentaris:
  1 – És estrany que la nena es queixi d’aquest menjar perquè ja tots sabem que als nens els encanta menjar aquestes “porqueries”. No és la nena típica de la seva edat.
  2 – Tampoc és estrany que els pares no es queixin perquè necessiten que l’escola els solucioni el problema de NO encarregarse els mateix de l’esmorzar dels seus fills.
  3 – L’escola troba difícil canviar els hàbits alimentaris dels nens si a la casa no tenen hàbits més sans i més variats.

  Respondre

 5. Montse Baudet

  15 Mai 12
  18:24 #

  Sembla mentida que a una nena de 9 anys només se li proporcioni petites quantitats de menjar i que aquest a més a més no sigui saludable quan estan en ple creixement. Aquesta noticia demostra que tan els pares com els nens es van concienciant d’ una vida saludable i més en edats de creixement continuat.

  Respondre

 6. Nuria

  15 Mai 12
  21:48 #

  Estic totalment d’acord amb Liliana. Em sembla molt rar,molt rar…aquest tema

  Respondre

 7. Romina

  17 Mai 12
  10:04 #

  Potser que aquesta nena es molt responsable, i cansada de manjar aquestos plats tan fastic!
  Depen de la educacio’ alimentar que tens en la seva familia, hi ha nens que manjan be’ i els agrada ; i reconeixen aquell que es bo’ de aquell que no ho es!

  Respondre

 8. Karla Silva

  22 Mai 12
  19:50 #

  Hola,

  crec que es una nena molt intel.ligent perque per fer una noticia sobre aixo es complicat. Es increible com a les escoles poden fer un menu per els nois aixi. Es indignant!

  Karla

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!