• On vius?

  Jo visc al carrer Telègraf, 23, 1r 1a, de  Barcelona. Al meu carrer hi ha cases, arbres, contenidors d’excombraries, una cabina de telèfon, una botiga de vins, un taller i un supermercat de paquistanesos. Al darrere hi ha una parada de metro, a la cantonada un bar i molt a prop un gimnàs.

  I tu, onvius?

 1. Román Torres

  14 Mai 12
  0:04 #

  Jo visc a la Rambla del Celler a Sant Cugat. davant de l’ajuntament, es la zona del centre de la ciutat hi ha moltes botigues: de sabates, menjar, llibres, esports etc.

  Respondre

 2. Anderson Fuertes

  14 Mai 12
  12:13 #

  jo visc al carrer Rosselló 2 2n 1a, …. a la cantonada hi ha un bar, davant hi ha una guarderia, una botiga d’aliments Bonarea, una botiga italiana, i contenidors d’escombraries.

  Respondre

 3. Leandro Fernández

  14 Mai 12
  12:19 #

  Jo visc al carrer Domènec Oristrell 40, 1ro, 2da de Sant Cugat. Al meu carrer hi ha molts arbres, cases i cotxes. A la cantonada hi ha un bar i molt a prop una parada de bus , davant del bar hi ha el Parc Central. Dins del parc la gent passeja amb els seus nens.

  Respondre

 4. Montse

  21 Mai 12
  7:46 #

  Molt bé el vostres comentaris!! Qui vol continuar? Vinga animeu-vos que ho esteu fent molt bé!

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!