Un dia vaig anar d’excursió

A vegades no ens cal anar gaire lluny per gaudir d’espais naturals, racons idíl·lics i vistes espectaculars. Al Vallès, al costat de ciutats molt poblades, tenim molts paisatges privilegiats a l’abast, als quals podem arribar fàcilment.

Quan feia poc temps que vivia a Cerdanyola, una vegada vaig anar fins a Can Borrell, una masia que actualment funciona com a restaurant. Hi vaig arribar caminant i vaig passar pel berenador de Can Coll. Al restaurant, hi vam fer una calçotada i, després de dinar, vam anar a fer fotos a un lloc des del qual es veia tota la ciutat de Barcelona. Em va agradar molt.

Expliqueu alguna sortida, visita, excursió que hagueu fet.

Recordeu que heu d’utilitzar el passat acabat:

 

jo vaig anar
tu vas anar
ell/a/vostè va anar
nosaltres vam anar
vosaltres vau anar
ells/elles/vostès van anar