• Hem assolit els objectius?

  Hola a tots!

  Recordeu que el primer dia de curs vam fer una llista dels objectius que volíem assolir en aquest curs? Doncs aquí els teniu. Us animo que durant aquests dies hi feu un cop d’ull i compartiu amb els companys les vostres reflexions.

  Heu assolit els objectius?
  Sí, per què?
  No, per què? Què creus que pots fer per assolir-los de cara al proper curs?

  (Cliqueu a sobre de la imatge i la veureu més gran)

 1. jose luis

  06 gen. 13
  10:35 #

  bon dia i bon añy a tots,soc el josep lluis , una vegada acabat les festes de nadal tornem a feina i continuem el curs, yo crec que les objectius les em complit, podem parlar,llegir i entendre a la gent i poc a poc intent contestar en catala. Esperem continuar pendre mes cosas i al final de curs parlarem mes,salutacions

 2. Maria Carme Selva Sarrio

  09 gen. 13
  16:06 #

  Bona tarda ! Sóc la Carme, espero que hagi tenin una bona entrada de any. esperem que nos depare molta felicitat. el prime trimestre de curs per mi a segut molt bó, els objetiu meu és que parlo una miqueta sin bergonya,també lo entendre casi tot illegir amb soltura hara a cuntinua estudiant ins déspres.

 3. Mercedes Rivera

  09 març 13
  13:28 #

  Jo penso que he assolit de tots molt, en aquets curs i gràcies a la nostra professora ,als companys que partisipems tots plegats, havem après ho que sabem, suposo que mes andavan pugui perdra la vergonya i tingui desembolupamet cuan parlo davan de la gent…

  Gràcias MARIA

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!