• Què hi ha al voltant de casa teva?

  Com ja sabeu, jo visc a Barcelona.

  Visc en un carrer molt ample, passen molts cotxes. Visc a prop del barri de Gràcia de Barcelona, que és un barri molt animat. Hi ha molts bars, restaurants i places.

  Al davant de casa meva hi ha una escola i a sota un banc. Al costat hi ha un bar. A prop tinc una parada d’autobús i també el metro.

  Què hi ha al voltant de casa vostra? Viviu en un lloc tranquil?

 1. Nuria

  29 Abr 13
  12:08 #

  Només fa quatre mesos que jo visc a Sant Cugat. Aquest poble m’agrada molt perqué és molt tranquil i hi ha molts jardins. Casa meva és al barri de Mirasol a prop l’estacio del tren i del mercat. Hi ha també una biblioteca.
  Davant de casa meva hi ha un gran parc. El barri es nou i molt tranquil, encara no hi ha molts serveis. L’hospital General és a prop casa meva.

  Respondre

 2. Mariela

  29 Abr 13
  22:05 #

  hola a tots!
  Jo visc a Sant Cugat fa un any i m’agrada molt
  La meva casa és el carrer de la mina, davant de la Creu Roja i al costat del CAP.
  Hi ha un parc al davant de casa meva.

  Respondre

 3. Irene

  30 Abr 13
  16:23 #

  Hola! Jo visc a Sant Cugat, al carrer Barcelona, numero 14, quart segona, a sobre d’una sabateria i a prop del supermercat. Al carrer hi ha un cole i un parc.

  Respondre

 4. nora

  30 Abr 13
  16:36 #

  hola soc la nora
  jo visc a bacelona la meva adreça es a carrer moli dotze atico porta primera al costat hi ha un bar i danvant un taller de cotxes i a la derrera un cole un bar i una sabateria i tambe esta a prop de l’església i supermercat i la parada de metro de villa julia

  Respondre

 5. Joan Damascè RUTAYISIRE

  30 Abr 13
  22:25 #

  La meva adreça i un punt de referència:
  Jo em dic Joan Damascè, Sóc de Rwanda, Visc a Valldoreix al carrer Saint Joanistes número dos amb el codi Postal zero, vuit, u, nou i set. Està a prop d´una església que es diu Saint Cebrià. La Casa meva està al costat de l´ estació de Valldoreix dels ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Al devant hi ha un pàrquing. A prop de casa meva hi ha una escola que es diu “Arnau Cadell” i al costat hi ha un centre de Restauració de Béns mobles de Catalunya. A l´altre banda de l´estació hi ha una clinica veternària i també una comunitat religiosa. El meu número de telèfon és el seixanta, trenta tres, quaranta vuit, quatre cents quaranta sis (60.33.48.446).

  Respondre

 6. Manuel

  03 Mai 13
  15:40 #

  Hola. Jo visc a Sant Cugat del Vallés.
  Visc al barri de Mirasol al carrer de Josep Irla.Devant la meva casa hi ha un parc i una terra de cultius de pagesos. Es molt tranquil.
  L´estación de ferrocarils de la Generalitat és a prop. Es diu Mirasol. També és a prop l´autopista AP-7.

  Respondre

 7. floribel

  06 Mai 13
  23:04 #

  Hola bona nit soc floribel ….JO visc a barcelona ,a l’ avinguda Razos de peguera, davant de casa meva hi ha una botiga de menjar aprob una mesquita, al costat d’aquest l’ ajuntament i darrere es la parada de autobusos.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!