• Heu lligat mai amb un català o amb una catalana?

  A la classe d’ahir vam parlar de què es pot fer per lligar: sortir de grescapicar l’ulletconvidar a fumarfer un petó…i llavors vam escoltar Jean-Luc d’Els Amics de les arts.

  Algú s’anima a explicar-nos les seves experiències lligant amb un català o catalana?

  Bon cap de setmana!

 1. Mariola

  20 maig 13
  19:41 #

  acabo de escoltar la cançon m’ha fet molta gacia. es el tipico noi que perque la noia es amable amb ell, pensa que ha lligat

 2. camille

  22 maig 13
  17:10 #

  es graciosa la cancó pero no es tracta nomes dels catalans, com diu un tros de la cancó : es tracta d´estar convencut de fer- ho… o arriscar-se en altras paraules, crec que la majoria de coses son així, cal donar el primer pas sense aclaparar tant, potser en latioamerica aquest cas seria molt, molt estrany perqué la majoria no pensa i es deixa portar, en certa mesura em sembla bé, peró també cal posar una mica de seny !! una mica d´equilibri Jan-Luc !!

 3. Luz Laureano

  27 maig 13
  1:04 #

  Molt bonica m’ agrada !!
  Jo puc dir que si he lligat amb un catala, ha sigut una experiencia molt diferent perque he lligat amb un catala per internet i ell al principi era una mica timid, tant que no em va enviar la seva foto fins a 6 mesos despres d’haver l’ho conegut.
  D’ aixo ja fa uns quants anys … i aquest any em caso amb ell. 🙂

  @—-<–< —

 4. mbadiar

  27 maig 13
  16:01 #

  Déu n’hi do, Luz!
  Quina història! Felicitats pel casament!
  Maria

 5. Luz Laureano

  27 maig 13
  22:39 #

  Gracies Maria!!!

  Ara m’ entens..!!. estic una mica ocupada amb els preparatius.
  I molt feliç. 😉 😉 @<<<<

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!