• Hem assolit els objectius del B1?

  Hola a tots!
  Recordeu que el primer dia de curs vam fer una llista dels objectius que volíem assolir en aquest curs? Doncs aquí els teniu. Us animo que durant aquests dies hi feu un cop d’ull i compartiu amb els companys les vostres reflexions.
  Heu assolit els objectius?
  Sí, per què?
  No, per què? Què creus que pots fer per assolir-los de cara al proper curs?
  Quins objectius us voleu assolir durant el bàsic 2?
  Bon cap de setmana!
  Maria
  CIMG0155

 1. María J. Sarmiento

  22 Gen 14
  14:00 #

  Hola, Maria i companys: Han passat tres mesos, i des del meu punt de vista, hem assolit els objectius, almenys la part més realista. Abans de anar a classe jo no parlava res, solament ”bon dia, adéu, gracies” res més. Ara podem construir oracions en present i hem començat a estudiar el passat (perfet). Ara podem llegir també. Abans jo he tingut dificultats quan he pronunciat la lletra “e, o”. En aquest moments del curs tots veiem més clarament, encara teniu faltes. Sobretot, força important, tots hem perdut la vergonya de parlar, això podem dir que estem una mica més integrats. Hi ha un refrany que diu:” Catalunya es bona si la bossa sona”, però jo prefereixo dir: Catalunya es bona i millor si pots parlar i entendre el català.
  Sobre els objectius per al Basic2: utilitzar el passat i el present amb més facilitat, llegir una mica més i per tant entendre millor. Gràcies a tots, per la vostra ajuda i paciència.

  Respondre

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cursos


Missatges de veu


Núvol d’etiquetes


Diccionaris


Mitjans de comunicació


Recursos per a l'aprenentatge


Vocabularis


Històric


Benvinguts

Hola! Els professors de català us volem donar la benvinguda al blog del curs que ens servirà com a diari d’aula. Aquí, setmanalment, fareu una entrada explicant què heu après aquella setmana, què us ha estat més fàcil i què més difícil. Per fer-ho, entreu a la categoria corresponent al vostre curs i població i afegiu-hi comentaris. Ànims!