• “Parla i fes camí. Mou-te en català!” es torna a posar en marxa

    Aquesta és la primera sortida a la muntanya d’aquesta tardor i volem començar d’una forma suau i relaxada perquè la caminada sigui a l’abast de tothom.

    Des del CNL anirem xino-xano fins al monestir de Sant Jeroni de la Murtra, on passejarem per aquest recinte dedicat al repòs i al silenci, un espai enmig de la natura on experimentar els beneficis de la pau i la solitud. També gaudirem del paisatge, de la vegetació i de les terres que actualment cultiva Conreu Sereny Associació, un equip de persones que auto gestionen aquests espais hortícoles de forma comunitària.

    Durant la sortida, el grup de voluntaris parlaran amb els aprenents i alumnes que necessiten practicar català per poder tenir més fluïdesa i agafar més seguretat.

    sant jeroni 1

    El cost d’aquesta sortida és de 3 euros, donatiu per a la visita guiada al monestir. Com sempre, recomanem que el calçat sigui l’adequat per caminar per muntanya.

    Us recordem que cada primer dimecres de mes el Voluntariat per la llengua organitza una excursió a la muntanya amb l’objectiu de caminar, fer salut i practicar l’expressió oral d’una forma distesa i sana. I que els tercers dijous de cada mes les caminades “Pas a pas, a peu per Sant Adrià” en un entorn urbà i més curtes, són obertes a tothom que vulgui practicar durant una estona la llengua catalana i aprendre coses noves de la ciutat.

    Print Friendly, PDF & Email

Segueix-nos a:

      


Categories


Etiquetes