• La sortida al turó d’en Baldiri brodada pel bon temps!

    Ahir vam fer la caminada mensual a muntanya: una sortida tranquil·la, amb pocs desnivells i menys quilòmetres que altres vegades.  En Jordi, en Jaume i l’Amparo van  preparar el recorregut de manera que tota l’estona es voregés la costa i  es pogués gaudir de l’àmplia panoràmica.

    Vam començar al mirador de la Cornisa, vam passar per les fonts del Vedat, dels Ajupits i de les Perdius i, abans d’arribar al refugi del Vedat, vam visitar el monument al Sagrat Cor que hi ha al terme de Teià.

    Al refugi del Vedat (una antiga construcció que servia als treballadors de les pedreres per refer punxons i escarpes, recuperada pels voluntaris de l’ADF per convertir-la en refugi a finals dels 90) vam fer un bon esmorzar, vam tastar la coca de pastanaga de la Montse (boníssima, moltes gràcies!) i vam xerrar una bona estona abans d’enfilar cap al turó d’en Baldiri.

    Pel camí la Francisca i la Isabel van anar recollint alguns espàrrecs. Ei, esperem la foto de la truita!

    Amb en José, alumne d’elemental 3, vam contemplar els milanos -esparvers- volant i ens va enriquir el vocabulari amb algunes paraules com acehuche, que ve a ser una olivera borda.

    Entre curiositats, xerrameca, algun sospir i esbufec, vam fer tota la ruta ben engrescats.

    Ah, aneu prenent-ne nota, les pròximes seran el 8 d’abril i el 6 de maig.

    Aquí teniu algunes fotos… en penjarem més!

    Print Friendly, PDF & Email
  1. gemma

    10 abr. 15
    12:27 #

    podeu posar el recorregut? potser hi és però no el trobo… com que no hi vaig poder venir volia anar-hi algun dia.
    Gràcies,
    Gemma

Segueix-nos a:

      


Categories


Etiquetes