Arxiu per abril, 2014

  • La remor de les onades

    Sota l’etiqueta “llibres fàcils” us volem presentar novel·les que no són adaptades com a lectura fàcil, però que ens sembla que són prou senzilles com perquè un lector que estigui acabant el nivell Elemental (B1) de català les pugui llegir.

    És una novel·la d’un escriptor japonès, Yukio Mishima, escrita el 1954 i traduïda al català el 2008. Narra una història d’amor molt senzilla entre un noi jove, pescador, i la filla d’un ric propietari. Tots dos viuen en una petita illa apartada de la civilització, que conserva encara tradicions que fan impossible aquest amor. Impossible? En l’amor res no és impossible.

    518394-340x340

    Article complet

  • Tendra és la nit

    Sota l’etiqueta “llibres fàcils” us volem presentar novel·les que no són adaptades com a lectura fàcil, però que ens sembla que són prou senzilles com perquè un lector que tingui el nivell Elemental (B1) de català, o que no llegeixi habitualment, els pugui llegir.

    Aquest llibre de Sílvia Manzana, escriptora gironina, ens explica la història d’una dona casada que, per fugir de les coses doloroses de la seva vida, es construeix una vida imaginària que acabarà fent-se realitat.
    És una història d’amor i desamor, de por, de lluita i d’esperança molt tendra i, al mateix temps, molt fàcil de llegir.

    34351937

    Article complet

Lectures compartides des de Palafrugell

Us donem la benvinguda al blog Lectures compartides a Palafrugell. Amb aquest nou espai pretenem intercanviar l’opinió de les nostres lectures, del professorat i de l’alumnat, perquè llegir és una font inesgotable de coneixement, de lleure i d’informació.


Calendari


Favorits


Etiquetes