• ‘Em dic Saül i soc un noi normal’, d’Albert López Vivancos

  PREMI CIUTAT DE BADALONA DE NARRATIVA JUVENIL 2016

  El llibre ens parla de com de difícil és enfrontar-nos als propis sentiments. De vegades, ens fa tanta por que els amaguem perquè ningú els descobreixi. Però en Saül està decidit a mostrar-se tal com és i a afrontar les conseqüències de parlar clarament. No serà fàcil, no. Fins i tot, haurà de fer coses que no voldria fer. Però el que ell desitja, per sobre de tot, és ser acceptat. Sense disfresses, sense màscares.

  Print Friendly, PDF & Email
 1. Ruben

  27 nov. 23
  21:28 #

  Com que jo soc de família tradicional i país tradicional, dic que aquest llibre no em va agradar. No vull mostrar-se un noi amb radical opinió sobre els gais, jo relaciono als gais i lesbianes normalment. Però jo odio la propaganda de LGBT pertot arreu, cinemes, dibuixos animats i etc. I llegir un llibre amb la temàtica gai per mi és difícil. Però jo no suporto que els pares no suportin el nen, i crec que els pares sempre hagin de suportar el seu nen.

 2. Milagros Polo Tello

  27 nov. 23
  21:27 #

  El llibre en va agradar molt perqué e un tema molt interesan,la gente hauria de entender.

 3. Yi

  27 nov. 23
  21:27 #

  A mi m’agradat aquest llibre, ens explica sobre l’homosexualitat, que és un tema molt crític. M’agradat la forma de resoldre el problema del noi, sense amagar res.

 4. Verónica

  27 nov. 23
  21:26 #

  M’agradat molt aquest llibre perquè es un nen que expressa la seva vida i normalitza molt la seva situació amb en el seu entorn, tant familiar com amb els seus amics. Ens dona las duas realitats als que s’enfronta, tant las personals que li donan suport com las personals qui no li donan gens.

 5. Keila

  27 nov. 23
  21:25 #

  Em sembla un llibre molt maco, que reflexa que tenim que normalitzar la homosexualitat i ajudar a que es parli mes a casa i al col·legi.

 6. Hayat

  27 nov. 23
  21:25 #

  La veritat que ha estat bé, però m’agradaria que els seus pares li donarien suport perquè el Saïl ho portaria de altra millor.

 7. Marcia Requejo

  27 nov. 23
  21:24 #

  Em sembla un llibre molt interessant y agradable amb un ensenyament molt bo per als joves d’aquesta època. Ho tornaría a llegir més vegades.

 8. Isabel Rueda

  27 nov. 23
  21:24 #

  M’agrada molt
  Es lleguéis mol fácil i es mol divertits i recomanable.
  Tan de bo tots el noi i noias homosesuals es sentissin com el Saül, un noi nolmal!

 9. Sonia

  27 nov. 23
  21:22 #

  Em a parescut, molt guapo
  M’agrada I crec que es adequat
  per el meu fill de 15 anys

Escriu un comentari

RSS dels comentaris

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Segueix-nos a:

      

Categories


Enllaços


Etiquetes


Arxius