1. Ana Maria Ruiz Ruiz

    13 abr. 17
    23:56 #

    Hola a tots!

    Aquest estiu m’agradaria visitar amb una amiga la ciutat d’Amsterdam. He fet una ullada al vostre blog i us he de dir que m’ha semblat molt interessant.

    Nosaltres disposem d’una setmana. Penseu que serà suficient per veure tots els indrets d’aquesta ciutat? També ens agradaria fer itineraris per veure’n els llocs més emblemàtics. En teniu algun? Seria possible que ens faciliteu el mapa de xarxes de transport de metro i d’autobusos?

    Moltes gràcies i felicitats pel vostre treball!

    Ana Maria Ruiz Ruiz

  2. Susana Álvarez

    19 abr. 17
    14:35 #

    Jo vaig anar fa un parell d’anys amb els meus fills i la veritat és que a Amsterdam no cal estar molts dies, amb un parell n’hi ha prou per conèixer la ciutat (llevat que vulguis visitar museus). Pel que fa a coses per veure, no és una ciutat especialment monumental, com pot ser París, però tot i així té molt d’encant. La plaça principal és la plaça Dam, i allà hi ha l’antic palau reial i l’església nova. Vam visitar el mercat d’Albert Cuyp, el mercat flotant de flors, la casa d’Ana Frank… Ens van agradar molt les casetes vaixell pels canals en el Barri Jordaan. És una ciutat que pots passejar i passejar; no vam llogar cap bicicleta encara que ganes no ens van faltar.