LA BENVINGUDA

Ja hem començat els dos cursos de conversa de Cerdanyola. Hi ha dos nivells.

El primer és per a persones que ja han fet un Bàsic 3 o  un Elemental i que volen adquirir més fluïdesa i parlar amb més seguretat. Es fa els dimarts i els dijous de 10 a 12 h, del 28 de juny al 19 de juliol. La professora és la Lídia Ponsatí.

El segon és per als qui han fet un nivell intermedi i necessiten perfeccionar la seva expressió oral, millorar la pronúncia, llegir amb més fluïdesa, adquirir més vocabulari. Es fa els dilluns i els dimecres de 10 a 2/4 d’1, del 2 al 18 de juliol. La professora és la Núria Tarridas.

Aquest bloc servirà per penjar activitats que es facin a classe i per explicar el que anem fent.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *