• Sortim amb els companys del curs de català elemental

  Escrit per el 04 de Octubre del 2012 a les 11:28 a: General

  Aquí podeu escriure la vostra proposta de sortida per fer amb els companys i les companyes del curs de català de nivell elemental del matí. Recordeu-vos d’escriure una salutació. explicar la proposta i finalment acomiadar-vos.

31 comentaris

 1. OLGA, PAOLA Y MARIA

  05 Oct 12
  14:51 #

  Nosaltres proposem anar a Montbrió del Camp. Allí hi ha unes termes en un hotel meravellós on podem gaudir nosaltres els companys de classe i també amb les nostres parelles i fills.És una zona molt tranquil·la i on pots fer tot el que el teu ànim necessiti.
  Al matí el nostre pla és no matinar molt, sobre les deu del matí anirem al buffet de l’hotel a prendre el esmorzar ,després pujarem a l’habitació a posar-nos el vestit de bany per baixar a les termes gaudirem del nostre relax fins a les dues del migdia. D’ahí a canviar-nos i posar-nos macos per anar a menjar al restaurant Dalí.
  Havent dinat podem fer una migdiada de mitja hora per prendre forces i anar-nos a passejar pel poble, tornariem cap a les vuit, i una persona del sexe oposat ens espera per fer-nos un massatge.
  A les deu quedem en la recepció per anar-nos a sopar i després del sopar ve el millor, prop de l’hotel hi ha una sala de festes amb música en directe,diversió asegurada. Ja a la festa cadascun s’anirà a l’habitació quan li vingui de gust i dormir fins a dia seguent que serà la nostra tornada.
  Salutations a tothom i encantada de coneixer-vos.

  Us deixo un enllaç perque ho pogueu visitar

  http://www.termesmontbrio.com/ca

  Respondre

  1. rafaela

   16 Oct 12
   21:43 #

   m´agrada molt aquesta proposta, m´apunto

   Respondre

 2. pfreixa

  05 Oct 12
  15:04 #

  I els del nivell bàsic podem venir amb vosaltres? 😀 😛

  Respondre

  1. María Calle

   08 Oct 12
   10:40 #

   Estàs convidada, per descomptat! Olga y Paola, el proper cap de setmana us va bé? jejeje

   Respondre

  2. Olga

   08 Oct 12
   11:13 #

   Doncs clar que si

   Respondre

 3. ELENA

  08 Oct 12
  17:34 #

  ESTIMATS COMPANYS.
  COM ESTEU? COM VA EL NOU CURS?.
  NOSALTRAS VOLIEM CONVIDAR A VISITAR EL MONESTIR DE MONTSERRAT, ARA ÉS MOLT BONA EPOCA PERQUÈ NO FA CALOR.
  ÉS UN MONESTIR MOLT INTERESSANT, PERQUÈ ESTÀ A DALT DE LA MUNTANYA I HI HA UNES VISTES MOLT BONIQUES I A MÉS ESTAN ELS NENS CANTORS.
  LA MARE DE DÉU DE MONTSERRAT ÉS CONEGUDA COM LA MORENETA.
  TAMBÉ ES POT FER SENDERISME I MÉS TARD AGAFAR EL telesfèric I DESPRÉS FER UN PÍCNIC PER MENJAR.
  ENS AGRADARIA MOLT A VINIESEIS, PERQUÈ TENIM MOLTES GANES DE VEURE-US I PASSAR EL DIA JUNTS.
  REBEU UNA FORTA ABRAÇADA
  ELENA

  Respondre

 4. Luza, Pere, Juan Miguel i Mar

  09 Oct 12
  13:50 #

  SORTIDA: RUTA DELS POBLES BLANCS

  Estimats companys de classe.
  Com va la vida?
  Ens hem reunit : Luza, Mar,Pedro, i Juan Miguel i hem decidit fer una sortida.
  Pels pobles blancs d´Andalusia i ens agraïria comptar amb vosaltres.
  La sortida serà per l´ Abril que pensem es la millor època per gaudir
  del paisatge.

  La ruta dels pobles blancs és una ruta preciosa on es gaudeix de la màgica vista que cobreix una gran extensió en la comarca de la Serra, en Andalusia. És cridada així pel color de les casetes blanques dels pobles que estan pintats amb calç per protegir-se de la calor. A això se li sumen a la primavera un gran colorit de flors als patis de les cases que poden ser visitats. És un viatge a l’entranyable món interior del sud d’Espanya per conèixer els seus costums, gastronomia i alhora gaudir de la bellesa del paisatge.
  En aquestes terres es van assentar els celtes, els ibers i els romans, però, sens dubte, l’empremta més profunda la hi van deixar els àrabs. El llegat àrab es palpa en els carrers empedrats i en l’olor de gessamí dels carrers. Passejar pels pobles blancs és viatjar en el temps per entre penyes i vies en què abunden les fortaleses, a través d’un entorn natural únic: els parcs de Grazalema i Los Alcornocales.

  ANDALUSIA – RUTA DELS POBLES BLANCS – RUTA COLOMBINA
  DEL 15 AL 19 D’ABRIL

  DIA 15 DILLUNS VIATGE A GRANADA
  Sortida de Barcelona a Granada del Aeroport El Prat. Arribada a Granada, acomodació a l’hotel i visita La Alhambra i als Jardins del Generalife. Nit per anar a menjar “tapas”

  DIA 16 DIMARTS GRANADA – RUTA DELS POBLES BLANCS – RONDA – SEVILLA
  Esmorzar a l’hotel i sortida direcció Ronda. Temps lliure en aquesta mil.lenària ciutat amb importants llegats històrics i artístics. un “tajo”, el més famós “Tajo de Ronda” de 150 mts. La divideix en dos sectors que queden units per un pont de pedra del segle XVIII. Dinar en un restaurant.
  A la tarda continuarem cap a Algodonales, Villamartín, Bornos i Arcos de la Frontera, una de les poblacions més belles de la península, considerada una de les més importants de la Ruta dels Pobles Blancs. Temps lliure. Després continuació fins a Sevilla. Sopar i allotjament a l’hotel.

  DIA 17 DMECRES SEVILLA – EL ROCÍO – RUTA COLOMBINA – SEVILLA
  Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Bolullos del Condado i arribada a El Rocío, mundialment conegut per la seva famosa romeria. Temps lliure per visitar l’ermita i la imatge de la Verge.
  Seguirem cap al Monestir de la Rábida, convent franciscà on Cristòfol Colom preparà el seu viatge al nou món. Visita. Continuarem fins a Puerto de Palos, bressol del descobriment, on podrem veure la reproducció de les tres caravel.les.
  Tornarem a Sevilla. Dinar i tarda lliure. Sopar i allotjament a l’hotel.

  DIA 18 DIJOUS SEVILLA
  Pensió completa.
  Dia lliure a Sevilla per poder visitar, el barri de Santa Cruz, l’Alcázar, la Plaça d’Espanya, la Giralda, el parc de Maria Lluisa i altres indrets de la ciutat. Pode anar a veure un show de flamenc.

  DIA 19 DIVENDRES SEVILLA – BARCELONA
  Esmorzar a l’hotel i sortida al aeroport cap a Barcelona.

  Esperem que os apunteu…

  Fins aviat!!!!!

  Luza, Pere, Juan Miguel i Mar

  Respondre

  1. Olga

   09 Oct 12
   15:49 #

   Aquesta sortida si que m’agrada, m’apunto

   Respondre

 5. L'Alex, El Miguel, La Jezabel i la Veronica

  09 Oct 12
  16:52 #

  Bon dia a tots,

  Som L’Alex, El Miguel, La Jezabel i la Verónica i us convidam a una sortida el dissabte que be al bonic poble de Vic, capital de la comarca d’Ossona perque ens agradaria passar una estoneta amb vosaltres per coneixer-nos i fer cultura.
  Haviem pensat quedar a l’Estació de Sants a les 9 del matí, per agafar el tren de les 9.30, esteu d’acord?
  L’idea es la següent:
  Arrivarem a 10.30 i anirem a donar una volta al Mercat de la Plaça Mayor on podrem comprar a més d’altres coses les coneguts embutits de la zona. A les 12 anirem a visitar el Temple Roman i mes o menys a l’una anirem a dinar al restaurant Cal Joan que té cuina casolana. Sobre les 3 de la tarda anirem a passetgar per el Casc Antic i acabarem la nostra visita agafant el tres de les 18 que ens portara cap a Barcelona.
  Esperem que us apunteu tothom,

  Salutacions,
  L’Alex, el Miguel, la Jezabel y la Verónica.

  Respondre

  1. Elena

   10 Oct 12
   18:16 #

   Hola! M’agrada molt Vic. M´apunto. Encara és possible agafar el tren des de l’estació de Montcada Bifurcació.

   Respondre

  2. Rosario

   12 Oct 12
   17:02 #

   M’agrada la vostre sortida per anar a Vic crec que el recorregut és molt interessant, passejar per la part antiga de la ciutat

   Respondre

  3. Kim Tuyet

   14 Oct 12
   10:42 #

   Hola companys!!!
   Gràcies per la vuestra invitació . M’agradar molt Vic i fa temps que vull a visitar- lo. Crec q ara es ocasió perfecta anar -hi amb vosaltres . Vic es un poble molt interesant per conocer. També es molt conegut per el marcadillo que hi ha i per els embotits . Segur q ho- compare perquè ami m’agradan molt .
   Doncs ens veiem en dissabte a les 9 en l’estacio .
   Petó i abraçades
   Kim

   Respondre

  4. zahra

   15 Oct 12
   23:46 #

   m’ agradaria aquesta sortida de vic, perque sera de 1 dia i a mes es de dissabte i també hi ha hores de passeger-se i per coneixem el poble .

   Respondre

  5. Olga Mera

   17 Oct 12
   18:26 #

   Tinc moltes raons per fer aquesta sortida , però dues de les mès importants son, que no conec Vic i que a la sortida es va apuntar la meva amiga Kim i ens coneixerem mès tots els companys de classe, doncs crec que serà un dia per aprofitar emb vosaltres i molt enriquidor.

   Salutacions

   Respondre

 6. Mafer

  09 Oct 12
  19:08 #

  Cerdanyola del Valles, 09 de octubre de 2012.

  Estimats companys de classe.

  Com estan?

  Hem programat una sortida i ens agradaria fer amb vosoltres.

  Hem dicidit anar a PortAventura, a Tarragona. Aquest viatge sera de dos dies, ens quedarem a l`Hotel PortAventura. Sortirem el divendres a les 8 del matí, agafarem un autocar que ens portare i tambe ens tornara, el diumenge.

  Per als que no coneguin aquest parc, el mateix te diverses atraccions dividit en diferent àrees: Mediterrànea, Polynesia, China, Mexico, Far Wets i Sesamo Aventura.

  Hem pensat començar per les atraccions d’aigua, després menjarem a l’hotel perquè els que vulguin descansar una mica també tinguin l’oportunitat i després anirem a les muntanyes russes!
  Tenim milers de llocs que visitar i un mapa que ens guiarà a on vulguem anar!

  Esperem que els agradi aquest viatge perquè promet ser molt divertit i ens ho pasarem molt bé!

  Qualsevol pregunta, consell o idea per fer aquest viatge la millor experiència, avisennos.

  Petons per tothom!

  Yoanna, Antonio, Zahra i Mafer.

  Respondre

 7. ntarridas

  10 Oct 12
  15:34 #

  Els del grup de tarda també escriurem les nostres propostes. Quants més serem més riurem!

  Respondre

  1. yoanna

   10 Oct 12
   20:58 #

   m’agraden totes les propostes,haver si ens guanyem la loteria i les fem totes..

   Respondre

 8. charmaine

  10 Oct 12
  19:59 #

  Estimats companys del curs de català

  Com esteu? Nosaltres estem be!

  Estem molt ilusionats amb aquesta proposta que es molt interessant i divertida i a prop per tothom i es gratuïta. Farem una sortida a Can Coll situada a la serra de Collserola de Cerdanyola anirem un cap de setmana i durera un dia. Podrà anar tots el que vulgui i amb la seva família.

  Començarem visitant la masia que es molt antiga i tendrem un guia para comentar l’història i podrem gaudir de la molta varietat dels arbres, plantes medicinals, animals de granja i salvatges i els conreus del voltant.

  Es un lloc que te l’aire net i fresc per olvidar els surrolls dels cotxes i la contaminació. Serà una bona ocasió per parlar,conèixer nos, relaxar nos i passar lo be junts.

  Nos sembla que un pícnic seria fenomenal.. A mes, pensem ja que venim de diferents països, tots podem preparar algunas mostràs tipicas de cada país.

  La zona que està al voltant de la masia està preparada par fer barbacoes i te espais per a jugar . No comparis un altra proposta, la nostra es la mes divertida i no te ni punt de comparació.

  Fins aviat,
  Charmaine / Rafaela / Rim / Rosario

  Respondre

  1. Mar

   15 Oct 12
   21:41 #

   M’apunto!!!! m’agrada molt la naturalesa , Quan anirem?

   Fins dema

   Mar

   Respondre

 9. Elena

  10 Oct 12
  21:24 #

  Cerdanyola del Vallès, 10 d’octubre de 2012
  Estimats amics,
  Com anem?
  Nosaltres estem bé. Voldríem convidar-vos a conèixer Mura, una població medieval gairebé desconeguda. Ens encanta Mura i ens agradaria que descobriu aquesta població meravellosa. El primer esment del seu nom apareix en el any 978. Mura es troba a la comarca del Bages a uns 50 quilometres de Cerdanyola del Vallès i a 20 quilometres de Manresa a 454 m d’altitud. A Mura ha estat rodada la pel•lícula Pa negre, la primera pel•lícula en català que va optar als Oscars.
  Necessitarem roba còmoda i calçat esportiu. És una població esglaonada sobre el riu Nespres.
  Al principi visitarem les Coves de Mura, que tenen curioses formacions per l’erosió de l’aigua. Caldrà demanar les claus i després retornar-les un cop finalitzat l’itinerari. Convé disposar també d’una llanterna.
  Creuarem la riera de Nespres i trobarem la fita d’inici d’itinerari amb les etiquetes de color vermell, a continuació seguim el camí paral•lel al curs de l’aigua. Poc després trobem una bifurcació, llavors seguim cap a l’esquerra. Més endavant travessem un petit rierol i entrem al llit del torrent d’en Reixac; continuem cap a munt i travessem una pista forestal. Després d’una estona arribem a un encreuament de camins, seguim per l’esquerra que porta directament a les Coves de Mura. Es necessari anar amb compte i no trencar res ni deixar escombraries. En marxar tornarem a trobar l’encreuament. Anem cap a l’esquerra, després d’una pujada pronunciada i curteta arribem al collet d’en Reixac, des d’on es pot veure una preciosa vista del massís de Sant Llorenç, de l´Obac i Montserrat.
  Seguim el rierol fins arribar a una pista de muntanya. Continuem per travessar la riera de les Nespres , al costat de l’esquerre veurem la font de l’Era. Seguint en paral•lel al curs de l’aigua arribem a Mura.
  Menjarem en el restaurant Cal Carter. Us recomanem provar els plats típics del poble de Mura: el poti-poti i el baietó . Podem comprar-nos els embotits típics del poble.
  Després d’una migdiada visitarem el casc antic molt pintoresc. Seus carrers y placetes empedrats valen moltes fotos. La joia de la població és l’església romànica de Sant Martí ben restaurada (s. XIV).
  Esperem que us agradi, fins aviat!
  Un petonet a tothom
  La Lucy, la Marcia i l’Elena

  Respondre

  1. Elena

   11 Oct 12
   18:30 #

   Disculpeu! Seus carrers I placetes. La lletra Y no existeix en català.

   Respondre

  2. Luz Adriana

   15 Oct 12
   15:10 #

   Hola companys!
   Aquesta sortida m’agrada molt! Quan anirem?
   Fins aviat!
   Luza

   Respondre

 10. Victoria, Jorge i Laura

  11 Oct 12
  11:56 #

  Hola,
  Volem convidar a tot el grup de catalá a la nostra sortida per fer una passejada per Barcelona, nostra idea es que podriem surtir al matí al museo Romà que es part del Museu d´história de BCN, que sembla que es molt interesant, mostra els inicis de els primers acentamientos romans, no es molt gran pero te las explicacions de las sevas activitats, com el comerçs i su industria, entre altres coses.

  A mes podriem anar al Parc Güell que té uns jardins amples, vistes de la ciutat i recorreguts molt bonics amb las obras de Gaudí, pero abans podriem anar també a la catedral de Barcelona que esta sobre el museu Romà, que ara su fasana esta netejada.

  Despres de fer el passejar al parc Güel podriem fer una parada y menjar algo en algú de els bars de fora i descansar de la bona caminata o una altre opció podría ser menjar en algú de els bancs de els jardíns.

  Bon cap de setmana a tothom!!
  Victoria/ Jorge / Laura

  Respondre

  1. Luz María Espinoza

   15 Oct 12
   16:59 #

   Hola sóc la Lucy, visc a Cerdanyola des de fa 10 anys; he anat moltes vegades a Barcelona, però mai he visitat cap d´aquest s llocs tan interessants. M’agradaria molt conéixer tots aquests llocs plens de historia, on viu gent de tot el món.
   Quan farem la sortida! Estaré llesta.
   Fins aviat!

   Respondre

 11. Mafer

  12 Oct 12
  18:08 #

  Bona tarde a tothom!

  Com estan?

  De tots els ideas que han aportat, me ha agradat molt el viatge a Andalucia per coneixer la Ruta dels Pobles Blancs.

  No conec aquesta ciutat i em fa molt il.lusiò visitarla, em sembla que es un viatge molt complet que puedo gaudir, sobre tot de la gastronomia perque m´encanta la bona comida, provar menjars diferents!

  Sempre estic buscant llocs interessants que en quasevol moment lliure o en vacançes, poder visitar.

  Aquest lloc es un poc lluny per viatjar en aquest moments pero crec que altres ideas serveixen per coneixer-nos i sortir de la rutina. Aixì que animem-nos!!

  Feliç cap de setmana!

  Respondre

 12. La Tatiana, l’Isabel, la Conchita, la Fini i la Cathy

  14 Oct 12
  14:17 #

  La Tatiana, l’Isabel, la Conchita, la Fini i la Cathy , alumnas del curs de Català Elemental us conviden a tots els alumnes del curs de català elemental a fer una sortida a la localitat de Sitges per passar el dia i la farem amb el següent programa:

  Anirem amb cotxe i sortirem des de l’Ateneu de Cerdanyola dissabte que ve dia 20. Quedarem al voltant de les 9 del matí.

  Quan arribem a Sitges, desdejunarem en un xiringuito al costat de la platja, després visitarem la famosa Església que està al costat del mar anomenada Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla, la construcció de la qual va començar al segle XIV i va acabar al segle XVII , considerada d’estil Barroc.

  Després passejarem pel Casc Antic i pels seus carrers empedradas.

  Després dinarem una paella en un restaurant del casc antic i agafarem forces per visitar les botigues i fer algunes compres. I finalment anirem a ballar a un dels nombrosos bars del peculiar Carrer del Pecat.

  Esperem que us agradi la proposta i us apunteu.

  Salut !!

  Respondre

 13. yoanna

  14 Oct 12
  23:05 #

  Companys
  La idea que més m’agradat és la de Andalucia,encara que jo ja he anat m’agradaria tornar amb vosaltres,crec que la proposta l’han fet molt detallada i no em puc resistir, així tornare aveure la Lambra que
  no deixa indiferent a ningú.
  A la nit anar de tapas de bar em bar degustant aquesta gastronomia tant variada.Després em de seguir la ruta ¡ que emoció! avisar-me quan farem el viatge.
  petons

  Respondre

  1. ELENA

   17 Oct 12
   19:14 #

 14. Crmen y Luz

  15 Oct 12
  14:40 #

  Hola companys tant del matí com de la tarda.

  Carmen Pianeta i Luz Ramìrez, proposem una sortida d’un només dia a Collserola. Aquest lloc és muntanya. Allí hi ha dos macias, en les quals preparen un menjar català deliciós.

  La nostra proposta concretament és sortir des de la plaça de la C el dia diumenge a les 10 del matí. Caminar a poc a poc per anar sentint i mirant la muntanya. Una vegada arribem allí podem fer una dinàmica o joc grupal per relaxar-nos abans de menjar.

  Les dues macias són Cansarda i Cancoll. Ambdues són bones, com la segona és més barata que la primera podem menjar en aquesta donada la situació de crisi.

  Suggerim demanar: amanida catalana i escalivada de primers. De segons, rap cuinat a la marinera i botifarra a la braça, de postres podem triem la crema catalana fumada. Tambè podem pres cafè.
  Una vegada trobem menjat podem passar una estona més en el camp gaudint de l’ambient. A les 5 dela tard podem regrear una altra vegada caminant, així tindrem un dia bonic i relaxat.

  Els esperem

  Respondre

 15. Ruth

  15 Oct 12
  21:06 #

  Hola Companys,
  Espero que haurias passat un bon cap de setmana llarg! La sortida que me ha agrait més es la del equip de Yoanna, Antonio, Zahra i Mafer. Ya fa temps que tinc ganes de anar a Port Adventura amb la meva familia. He escoltat que la nova area de atraccions “Sesamo Adventura” esta molt be per als nens petits. Encara que potser una mica car fer tot el cap de setmana y quedarnos en el hotel crec que val la pena perque sera molt especial.
  Petons, Ruth

  Respondre

 16. Maribel Montaño Martínez

  22 Oct 12
  20:58 #

  HOLA AMICS DE CATALÀ
  US PROPOSEM UN DIA ESPECTACULAR A FIGUERES
  TOTS ELS ALUMNES DEL CURS DE CATALÀ ELEMENTAL ESTAN CONVIDATS
  La nostra proposta es visitar la ciutat natal del gran artista Salvador Dalí.
  Començarem per fer una visita al teatre-Museu Dalí i després podem anar al Castell de Sant Ferran i per acaba la sortida farem un dinar típic.

  Breu resenya històrica

  L’any 1960 Dalí era una figura de renom mundial, i Ramon Guardiola i Rovira, el llavors alcalde de Figueres, s’adonà de seguida que la vila natal de l’artista havia de tenir un espai on hi estigués representat i es difongués la seva obra.

  Podem anar al Castell de Sant Ferran, que va ser una presó militar on van encarcerar a Tejado per el cop d’estat .

  Aquesta proposta la fem: Juanjo, Sebastian,Juan y Maribel

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!