Què us sembla aquesta notícia?

WhatsBar, la nova App per evitar esperes en els bars

A cavall entre Granada i Madrid s’està gestant el llançament d’una nova i interessant App per als nostres mòbils que ens permetrà demanar des del telèfon sense haver de veure-te a empentes a la barra.

Aquesta nova funcionalitat per al client es dirà WhatsBar i aportarà al seu torn una vessant positiva per a la gestió de les locals , que ara disposaran d’un sistema de gestió de comandes que imprimirà major agilitat i millor servei al consumidor .

I és que amb l’arribada massiva dels smartphones a la població, rar serà el grup de familiars o amics que no disposi d’un telèfon intel · ligent per demanar des de la terrassa o la sala del seu local favorit, sense haver d’aixecar.

Aquesta nova # App estarà disponible per a plataforma Android i iPhone abans que acabi la tardor, de forma gratuïta , i entrarà en servei en establiments de tota mena, especialment en aquells que compten amb amplis salons, menjadors, terrasses i vetlladors, on els cambrers podran estalviar, segons els càlculs dels promotors de la idea , fins a un 40 per cent dels ‘viatges’ cap a cada taula

Print Friendly, PDF & Email

0 comentaris a “Què us sembla aquesta notícia?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *