• Nosaltres anirem a…

  Escrit per l'11 de Març del 2013 a les 18:27 a: General

  Estem organitzant una sortida amb uns amics durant uns dies. Alguns hi anem amb companys de classe, d’altres hi anem amb companys de feina. A continuació us expliquem on anirem, quants dies ens hi estarem, què farem cada dia i quant ens costarà aproximadament. També us especificarem algunes observacions sobre la sortida.

  Ens hi acompanyeu?

  stock-photo-6547957-country-highway

7 comentaris

 1. Mercedes

  12 Mar 13
  0:06 #

  Som companys de feina i volem fer una sortida un cap de setmana per desconnectar una mica i conèixer Poblet, que té un monestir molt famós. Hi anirem deu persones.
  Anirem a Poblet en alguna casa rural per gaudir d’algun riu a prop.
  Passejarem pel camp, xerrarem fins a altes hores de la nit. Caminarem per conèixer tots els voltants.
  La sortida costarà 80 E per persona i inclou el viatge d’anada i tornada i l’estada d’un cap de setmana.
  Podem conèixer el monestir, caminar per la muntanya i anar als pobles del costat.

  Toñi, Fina, Juan i Mercedes

  Respondre

 2. Virginia

  12 Mar 13
  8:50 #

  Anirem la colla de l´hípica Sant Cugat el grup estarà format per de 8 a 10 persones.
  La sortida serà el dijous al matí en camió i jeeps fins a la primera masia,on els cavalls descansaren mentre nosaltres esmortzarem.
  Cada dia farem una sortida diferent d´uns 40 o 50 kms,per senders de ferradura i de carro el preu de la sortida serà de 500 euros diaris i això inclou la quadra, el menjar dels cavalls i el nostre i una guia local.
  Dormirem a les masies.Heu de portar els vostres efectes personals i un calçat adequat per caminar a estones.

  Sandra,Javier i Virginia

  Respondre

  1. Cecilia

   14 Mar 13
   17:37 #

   Nosaltres som companys d’estudis del nivell intermedi de català i per aconseguir una millor practica del català hem cregut que seria bo fer una sortida de tres dies (divendres a diumenge) al Monestir de Poblet i pels seus rodalies, el monestir de Santes Creus, i al recinte emmurallat de Montblanc.
   Pensem convocar a tots els alumnes del nostre curs amb les seves parelles i fills. Serem unes cinquanta persones. El preu per persona és 150 euros (tot inclòs)

   Primer dia (divendres) arribada al Monestir de Poblet al migdia, farem una visita guiada al monestir.
   Segon dia (dissabte) anirem a Santes Creus per visitar el seu monestir, després anirem a fer una degustació de vins al castell de Milmanda. També visitarem al poble de Prades, a més farem compres, vins, patates, artesanies.
   Tercer dia (diumenge) anirem a visitar el magnífic recinte emmurallat de Montblanc, que es conserva molt bé, aprofitarem també per fer compres, galetes de totes classes que són molt bones i famoses.

   Enllaç d’interès del Monestir de Poblet: http://www.poblet.cat.

   Cecilia, Jordi i Teo

   Respondre

 3. Cecilia

  12 Mar 13
  21:33 #

  Nosaltres som companys d’estudis, estem fent nivell intermedi de català i per assolir una millor practica del català hem cregut que seria bo fer una sortida de tres dies (divendres, dissabte i diumenge) al Monestir de Poblet i per les seves rodalies, el monestir de Santes Creus, i al recinte emmurallat de Montblanc.

  Hem pensat convocar a tots els alumnes del nostre curs amb les seves parelles i fills. Creiem que anirem unes cinquanta persones.

  Primer dia (divendres) arribada al Monestir de Poblet al migdia, després de dinar, farem una visita guiada al monestir.
  Segon dia (dissabte) esmorzarem, després anirem a Santes Creus per visitar el seu monestir i una vegada acabada la visita anirem a fer una degustació de vins al castell de Milmanda. Després de dinar anirem al poble de Prades, a més farem comprés, vins, patates, artesanies.
  Tercer dia (diumenge) anirem a visitar el magnífic recinte emmurallat de Montblanc, que es conserva molt bé, aprofitarem també per fer comprés, galetes de totes classes, es molt bones i famoses.

  El preu de la sortida: 150 euros per persona (tot inclòs)

  Observacions: Es prega puntualitat i confirmar l’assistència una setmana abans de la sortida.

  Enllaç d’interès del Monestir de Poblet: http://www.poblet.cat

  Respondre

 4. Nidia

  12 Mar 13
  23:11 #

  Nosaltres som un grup de tres amics de la feina. Fa temps que teníem pensant fer un viatge junts. Aquesta setmana santa finalment anirem a Granada a passar uns dies (Els dies 3,4 i 5 de març).
  El primer dia farem un recorregut per la ciutat, visitarem el barri antic, l`Alhambra, i el mercat àrab. l`endemà anirem a la piscina (d`aigües termals) i farem algun aperitiu a les tasques típiques del centre.
  L`últim dia aprofitarem per passejar i fer les compres pertinents.
  El cost per persona és de 500 euros inclou el viatgen i l`estada.
  Esperem que aquest dies no hi hagui pluja i així podrem gaudir del viatge.

  Merxe, Nidia i el Califa.

  Respondre

 5. Alfonso Espina

  14 Mar 13
  0:52 #

  Nosaltres som companys de l´escola d´ adults i al finalitzar el curs, hem decidit fer una sortida de tres dias. Som 11 alumnos, més les nostres respectives donas. Total serem 20 persones El preu per persona és 120 euros. Aniren a Benavarri, un poble de la província de Osca . A les nits Pernoctarem al poble, a l´hostal Portal del Pirineo. El primer día : al matí visitarem el museu de la xocolata. A la tarda farem una visita guiada al castell de Benavarri, també anomenat Castillo de los Condes de Ribagorza. El castell és d´ origen mulsulmán , conquerit per Ramiro I, al començamen del segle XI. Segon dia : al matí anirem al poble de Boí , vistarem l´església romànica ,Sant joan de Boí , declarada Bé d´Interès Cultural i Patrimoni de la Humanitat. A la tarda ,després de dinar, pujarem en cotxe tot terreny , als llacs Sant Maurici, on gaudirem d´un paisatge i natura impressionant. Tercer día : al matí prop a Benabarri visitarem, :un Màs recovertit en granja de cabres on mostren com es fa el formatge de cabres. Ens faran una degustació i podrem comprar ells que vulguin aquests productes. A la tarda després de dinar, tornarem cap a Baecelona.

  Respondre

 6. Alfonso Espina

  14 Mar 13
  1:00 #

  PERDONEU, SE M´OBLIDAVA, EL ESCRIT HA ESTAT FET PER VIRGINIA, JUSEP I ALFONSO

  Respondre

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.
 • pfreixa: 🙂 Exacte!
 • Belén: En català es diu targeta sanitâria.
 • Belén: Crec que sobra el pronom en de feste’n soci, s’hauria d’escriure feste soci. No estic segura.
 • Belén: Crec que la formes correctes serien: suís, ensaïmada i sense dubte el que falten són els xurros.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!