Classes 1-2 d’octubre

Tornada a l'escolaA la primera classe, com no, ens hem presentat i ho hem fet primer a través d’una descripció física i del caràcter (tal com surt a l’exercici 1 del llibre de text) i després ens hem acabat de presentar.

A continuació hem comentat el full del primer dia del grup del matí i del grup de vespre que contenen informacions diverses (calendari del curs, activitats complementàries, llibres que s’han de llegir, etc.).

Hem parlat de l’eina Optimotque serveix per fer consultes lingüístiques a través d’internet: significat d’una paraula, traducció del castellà al català i a l’inrevés, criteris (per resoldre dubtes tipus quan s’escriu per i quan per a), les conjugacions verbals, etc. I per practicar aquesta eina us proposo que resolgueu aquest exercici per al proper dia. Per cert, us aconsello que us poseu l’enllaç a l’Optimot a l’escriptori per tenir-ne un ús fàcil i ràpid.

Finalment, hem comentat la llista dels 11 errors freqüents del nivell de suficiència per intentar tenir-los en compte des del primer dia.

Res més, que tinguem bon curs!

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *