El Dia de la Llengua Materna

IMG_20150226_105649 (1)IMG_20150226_113015_1 (1)Bon dia a tothom!

Com que el dia 21 de febrer se celebra el Dia de la Llengua Materna, avui hem dedicat una part de la sessió a compartir algunes paraules que es diuen al vostre país, poble o ciutat.

Primer hem après com s’escriuen i pronuncien algunes paraules en xinès i, a continuació, hem conegut algunes de les variants que té l’espanyol depenent del lloc on es parli: Cuba, Veneçuela, Colòmbia, l’Equador, Guatemala, Extremadura, l’Aragó…  Ja sabeu que cada llengua és una manera de veure el món, però avui també hem pogut comprovar que en una mateixa llengua, hi trobem moltíssima varietat!

I relacionant-ho amb els sentiments positius, volia dir-vos que estic molt contenta i satisfeta perquè gràcies a les vostres aportacions, l’activitat ha estat molt interessant i enriquidora. Enhorabona!

Salut i força al canut! Ara ja sabeu què és el canut, però sabeu com continua la frase…?

Aquí teniu dos canuts, el segon en versió anys 80!

canut-1

Monedero

 

0 comentaris a “El Dia de la Llengua Materna

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *