• Classes 16 i 20 d’abril

  Escrit per el 19 de Abril del 2015 a les 15:28 a: General

  Avui hem corregit l’exercici dels sinònims al grup del vespre (ex. 13, pàg. 150). Després hem comentat els connectors de l’exercici 14 per formar frases subordinades. L’altre dia vam veure quan utilitzem perquè i doncs, i avui hem acabat de veure i practicar (ex. 16 de la pàg. 151 de Teide) els connectors que introdueixen causa i els que introdueixen conseqüència (en teniu un llistat al marge de la pàgina 151 del llibre de Teide). De deures teniu l’exercici 17.

  Tot seguit hem vist la diferència entre perquè, per què i per a què (teniu la teoria a la pàg. 152 de Teide) i ho hem practicat amb l’ex. 19 de la mateixa pàgina.

  Per acabar, hem estudiat la teoria de l’ús de la coma a  través d’unes frases. Per deures teniu l’exercici 20 de la pàg. 152.

  A part d’això, per al dimecres/dijous heu de fer un article d’opinió sobre els comporatments incívics en general o bé sobre un en particular (en teniu uns quants a l’exercici 1, pàg. 144).

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!