RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • CLASSE 16 DE DESEMBRE

  pronoms feblesAvui hem corregit l’exercici sobre els temps verbals que utilitzem quan parlem d’un passat anterior a un altre passat (ex. 20, pàg. 46 de Teide).

  També hem resolt els dubtes de l’exercici 4 de la pàg. 72 de Teide sobre pronoms. I ja que estàvem parlant de pronoms, hem fet un exercici mitjançant el qual hem fet 4 grups de 4 persones, les quals s’han fet expertes en un complement del verb i després l’han explicat als de la resta del seu grup. Finalment he donat un full amb exercicis de pronoms febles per practicar el que hem après. (el penjaré aquí mateix demà al matí).

  Per deures hi ha:

  • Ex. 5, pàg. 53, de Teide (comprensió lectora)
  • Ex. 11, pàg. 56 de Teide (repàs de les formes de l’adjectiu i sinonímia)

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigues el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • CSM: A la competició tots els esportistes portaven a la jaqueta l’obi, cada un del color que correspon al seu nivell...
 • Mamen: La Laura és una noia una mica escanyolida, com el fum d’ una cigarreta, però té una cara molt dolça i les...
 • La Puça Ballarina: La portada del llibre que es mostra, es l’edició castellana. Si us plau que estem en un curs...
 • Placida Espigares: Convivim amb la fibromiàlgia
 • Rachel: Bones a tots i a totes! En breu es produirà el casament entre la Carme i en Lin-Xin. Per aquest motiu, les...

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!