• CLASSE 16 DE DESEMBRE

  Escrit per el 16 de Desembre del 2015 a les 17:47 a: General

  pronoms feblesAvui hem corregit l’exercici sobre els temps verbals que utilitzem quan parlem d’un passat anterior a un altre passat (ex. 20, pàg. 46 de Teide).

  També hem resolt els dubtes de l’exercici 4 de la pàg. 72 de Teide sobre pronoms. I ja que estàvem parlant de pronoms, hem fet un exercici mitjançant el qual hem fet 4 grups de 4 persones, les quals s’han fet expertes en un complement del verb i després l’han explicat als de la resta del seu grup. Finalment he donat un full amb exercicis de pronoms febles per practicar el que hem après. (el penjaré aquí mateix demà al matí).

  Per deures hi ha:

  • Ex. 5, pàg. 53, de Teide (comprensió lectora)
  • Ex. 11, pàg. 56 de Teide (repàs de les formes de l’adjectiu i sinonímia)

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!