CLASSE 13 D’ABRIL

llibresAvui hem repassat els exercicis de combinació de pronoms febles de les frases 17 a 22, de la pàg. 217, del llibre El català escrit. Per deures, feu la resta que queda.

Per repassar la puntuació de la coma, he fet un recull d’errors dels vostres articles d’opinió i l’hem comentat. Després per grups heu trobat les solucions als pocs errors que hi havia. Enhorabona!

A continuació heu llegit dos opinions sobre llibres i hem vist què és el que se sol comentar quan es parla d’un llibre: la sinopsi/argument, el/s personatge/s principal, el gènere al qual pertany, els grans temes de què parla i la opinió personal (si creieu que és un bon llibre i per què: perquè t’atrapa des del principi, perquè té intriga, perquè tens la impressió d’assistir a la història, etc.). Per deures, heu de parlar sobre un llibre que us hagi agradat i fer-ne la recomanació.

Per acabar, us heu reunit per grups per ultimar detalls de l’exposició oral que finalment fareu el dimecres sobre els llibres llegits aquest segon trimestre.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *