Classe 4 d’octubre

Després de comentar el calendari, el material, l’assistència i la resta d’informacions sobre el curs, hem començat la classe presentant els textos que es treballen en aquest nivell de suficiència: escrits (anuncis, descripcions de llocs, biografies, articles d’opinió, informes, contes, receptes…) i orals (presentacions, intervencions en debats, assemblees…).

casament U1Tenint en compte que a la primera unitat sou els convidats d’un casament una mica virtual, hem començat fent una breu presentació de cadascú i, després, els companys havien d’endevinar de qui parlàvem. Després, en grups, hem relacionat els textos amb els diversos tipus de text (narratiu, argumentatiu, descriptiu, expressiu i instructiu (Ex. 6, pàg. 13).

A continuació hem resolt les frases amb dubtes sobre pronoms i n’hem repassat els principals usos. El proper dia continuarem parlant-ne. També veurem com ha anat l’activitat sobre l’Optimot i també parlarem d’altres recursos que teniu per ser més autònoms a l’hora d’escriure en català.

Us poso la informació sobre els cursos de conversa i teatre que us vaig comentar.

Benvinguts a la cerimònia…, perdó, al curs de Suficiència 2016-2017!

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *