CLASSE 6 D’OCTUBRE

imagesAvui hem començat corregint l’exercici de l’Optimot i a continuació hem comentat les solucions del test dels pronoms, com una primera aproximació al tema, però no patiu que els veurem amb deteniment més endavant.

Després hem vist el tema 1 del llibre El català escrit: alfabet i dígrafs. En concret hem parlat sobre la pronunciació d’alguna lletra que pot presentar alguna dificultat (ja sigui llegint-la en unes sigles o no), de la separació dels dígrafs (2 lletres que representen un so, com la doble erra) i del punt volat de la l·l (que el fem a l’ordinador prement alhora la tecla de la fletxa + el 3).

Tot seguit hem llegit el text de l’exercici 2, pàg. 10,  del llibre de Teide sobre una parella que es casa. A continuació hem fet grups ‘d’amics’ que havíeu de parlar i fer un text sobre una parella que es casa (físic, caràcter, aficions), com celebraran el casament i quina sorpresa els hi prepareu (exercici 9, pàg. 15, del llibre de Teide), seguint una mica el model del text llegit prèviament. Com a deures, podeu passar en net el que hagueu escrit.

Per acabar hem fet una mica de recordatori del que heu après cadascú a la classe d’avui.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *