CLASSE 31 D’OCTUBRE

SER O ESTARDesprés de comentar els deures sobre el c. directe, hem fet l’exercici 3, de la pàg. 167, del llibre El català escrit (explicació: No s’ha d’eliminar el de partitiu davant els adjectius determinatius o especificatius que van després d’un quantitatiu, un numeral o un indefinit de sentit partitiu (Han arribat dos paquets embolicats i un de desembolicat).

A continuació hem vist com usar amb correcció els verbs ser i estar (teoria i exercici 14 de la pàg. 16 de Teide).  Tot seguit hem vist quan escriure a i quan e davant de lloc. Per deures, feu l’exercici 15, de la pàg. 17, del llibre de Teide.

Finalment, hem parlat de les celebracions del dia de Tots sants que es fan arreu i a classe hem celebrat la Castanyada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *