CLASSE 2 DE NOVEMBRE

El complement indirecteAvui hem començat fent repàs de l’ús dels verbs ser i estar, i també quan escriure a i en (hem corregit l’exercici 15, de la pàg. 17, de Teide),

A continuació hem vist el complement indirecte, la teoria i n’hem practicat la substitució pronominal després. Per deures, feu l’exercici b de la fotocòpia que us he donat).

Després hem parlat del Voluntariat per la llengua. N’hem comentat el funcionament a partir del que vau veure al vídeo i dels testimonis de la Placida i l’Eva. Si voleu ser voluntaris (o algú aprenent, depenent del cas), demaneu-me una fitxa del Voluntariat.

Tot seguit hem vist el gènere dels substantius (teoria a les pàg. 94 i 95 del llibre El català escrit, i hem fet l’exercici 1. Per deures, feu els exercicis 2, 3, 4 i 5 de les pàg. 96 i 97. En petits grups, heu fet l’exercici 19, de la pàg. 31, de Teide. El corregirem el proper dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *