Classe del 17 de novembre

Després de corregir els deures d’ortografia de la O àtona, en grups de tres, vam llegir el text de la pàg. 41 (Teide) sobre la descripció de na Tonina. Després vam respondre les preguntes de l’ex. 8 (pàg. 40) i vam parlar del tipus de text (descriptiu amb elements narratius), del tipus de narrador, dels diàlegs i de les figures retòriques.

A continuació, vam fer l’ex. 10 sobre adjectius per descriure el caràcter de les persones. Es tractava d’endevinar l’adjectiu a partir de la definició dels companys. Per deures, feu els femenins del quadre que us va tocar.

Després vam escriure, també en grup, una biografia d’una persona famosa a partir de les dades biogràfiques. En aquest cas es tractava de la vida d’Ovidi Montllor. A casa, acabeu de completar la cançó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *