RSS

Consorci per a la Normalització Lingüística

 • Què mengem per Nadal?

  Què mengem per Nadal?

  Les festes nadalenques són dies de retrobament que s’acostumen a celebrar al voltant de taules plenes de deliciosos àpats nadalencs. A Catalunya, la tradició diu que per Nadal dinem escudella i carn d’olla de primer i carn en salsa (habitualment pollastre rostit) de segon. Per Sant Esteve es mengen canelons per dinar i les postres nadalenques són ben variades i dolces: torrons, neules i el tortell de reis en són els més destacats. Tot això ho acompanyem amb una copeta de cava a cada àpat.  I no ens oblidem dels dotze grans de raïm per cap d’any!

  I vosaltres, què mengeu per Nadal? Seguiu les tradicions?

  canelones

Cap comentari

 1. Els comentaris per aquesta entrada estan tancats.

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • cristina: Pedrolo en aquesta novel.la fa servir la mort per a l’evolució del protagonista, d’una forma...
 • Laura: Opinió sobre el llibre Algù com tu de Xavier Bosch Aquest llibre m’ha agradat molt, perquè encara que és...
 • Paula: “Algú com tu” és el primer llibre que he llegit del Xavier Bosch. El coneixia com a periodista, inicialment...
 • Paula: Ser curt de gambals (no ser massa llest) Tallar el bacallà (manar) Anar com anell al dit (que va perfecte)
 • Manel: És una novel.la de sentimens no corresponduts i contradictoris. El noi s’enamora de la bellesa de la...

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons Comprensions orals SS comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!