CLASSE 18 DE GENER

Hem començat comentant els exercicis sobre verbs 6, 7 i 8 del llibre El català escrit (pàg. 124 a 126). *Recordeu que l’exercici 6 està malament al solucionari. Per deures, feu-ne el 9 (pàg. 127-128). Abans, però, llegiu els quadres que hi ha a les pàg. 126 i 127.

A continuació hem repassat els 15 accents diacrítics de la nova normativa i després heu fet un dictat en parelles amb les frases de l’exercici 4 de la pag. 69 de Teide (*Recordeu que els únics monosíl·labs que porten accent són els 15 estudiats).

També hem millorat la precisió lèxica amb el coneixement del significat de les paraules de l’exercici 17, de la pàg. 75 de Teide.

Per acabar hem fet repàs de les dues normes principals de la dièresi i hem jugat, per grups, a endevinar una paraula que en portava i que havíeu de definir sense dir-ne 3 que hi estaven relacionades.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *