• CLASSE 15 DE FEBRER

  Escrit per el 17 de Febrer del 2017 a les 0:56 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Primer, heu escrit 2-3 frases amb formes velaritzades (exercici 11, pàg. 98; qui no hagi vingut a classe que miri la informació que hi ha al costat de l’exercici al marge del llibre). I a continuació, heu transformat les prohibicions en ordres positives (o sigui, en imperatiu), exercici 12. Recordeu que la segona persona del plural, vosaltres, coincideix amb el present d’indicatiu (tret d’algun verb irregular).

  Després hem fet l’exercici 5, sobre l’escriptura de la b i la v. I un cop corregit l’exercici,  heu escrit una frase amb paraules que porten la b i altra amb paraules que porten la v, per tal d’ajudar a memoritzar aquestes paraules.

  Per acabar, heu acabat el menú que consta d’un primer, un segon i unes postres, redactat amb la 2a persona del plural de l’imperatiu -vosaltres- (exercicis 7 i 16,  pàg. 97 de Teide). I algun grup també ha fet l’exercici 8 (pàg. 97). Per deures, porteu les receptes passades en net. També hem quedat que cada grup portaria un dels plats per tal de fer un esmorzar comunitari el proper dia. I si algú vol, també pot portar una gravació cuinant i explicant una recepta.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.
 • pfreixa: 🙂 Exacte!
 • Belén: En català es diu targeta sanitâria.
 • Belén: Crec que sobra el pronom en de feste’n soci, s’hauria d’escriure feste soci. No estic segura.
 • Belén: Crec que la formes correctes serien: suís, ensaïmada i sense dubte el que falten són els xurros.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!