• Classe del 16 de febrer

  Escrit per el 17 de Febrer del 2017 a les 12:47 a: SUFICIÈNCIA TARDA

  Vam corregir l’ex. 2 de la pàg. 93 (Teide) i després vam fer els ex. 3, 8, 9 i 10 d’aquesta mateixa unitat. A continuació vam llegir les tres receptes de la pàg. 96 i vam observar-ne el tractament que s’hi utilitza. A l’hora d’escriure la vostra recepta, heu de fer servir la segona persona del plural (vosaltres).

  A partir de l’esquema de la pàg. 97, vau presentar la vostra proposta de menú i per al proper dia heu de portar la recepta redactada. A classe, la revisarem i també parlarem d’abreviatures i altres aspectes relacionats amb les receptes.

  Per deures, feu també l’ex. 28 del full de pronoms i porteu el text de la rentadora amb els errors corregits.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.
 • pfreixa: 🙂 Exacte!
 • Belén: En català es diu targeta sanitâria.
 • Belén: Crec que sobra el pronom en de feste’n soci, s’hauria d’escriure feste soci. No estic segura.
 • Belén: Crec que la formes correctes serien: suís, ensaïmada i sense dubte el que falten són els xurros.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!