• CLASSE 22 DE FEBRER

  Escrit per el 23 de Febrer del 2017 a les 11:08 a: SUFICIÈNCIA MATÍ

  Ahir vam estudiar la formació de mots compostos i l’ús del guionet. Per fer-ho, vam dividir la classe en 4 grups, cadascun dels quals tenia 4 sobres que contenien grups de paraules a partir de les quals, s’havia de deduir quan, en formar un mot compost, les separem amb un guionet i quan no. Un cop fet això, vam practicar-ho amb els exercicis 13 de la pàg. 99 de Teide, 17 de la pàg. 114 i 12 de la pàg. 138, de Teide. Us passo la teoria resumida en aquest enllaç.

  Per acabar, vam seguir practicant la conjugació verbal amb el ‘joc’ de l’stop.

  Per deures, escriviu un apunt en un blog donant la teva opinió sobre el tema de què parla la notícia. Aquí teniu l’explicació de l’exercici.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!