• Classe del 21 de febrer

  Escrit per el 21 de Febrer del 2017 a les 20:50 a: SUFICIÈNCIA TARDA

  Després de corregir l’exercici de pronoms, vam repassar l’escriptura de la B i la V: les normes generals i els falsos derivats (unitat 8, Barcanova). Vam fer l’ex. 5 de la pàg. 95 (Teide)

  Després, per commemorar el Dia Internacional de la Llengua Materna, vam parlar d’algunes paraules que són difícils (o impossible) de traduir a una altra llengua. I en vam veure exemples d’ús apareguts darrerament en els mitjans de comunicació: hygge, depaysement. També vam parlar d’alguns mots catalans que són difícils de traduir com Déu-n’hi-do i rai.

  Finalment, en grup vau corregir les receptes que presentareu el proper dijous.

Cap comentari

 1. Encara no hi ha cap comentari. Sigui el primer a enviar-ne un utilitzant el formulari!

RSS dels comentaris

Escriu un comentari

Pots utilitzar els següents tags XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Categories

Històric

Enllaços

Darrers comentaris

 • Ferran: Molt bones rutes! La primera imatge es de bararnquisme com el que vaig fer a https://raftingcatalunya.es...
 • Judit Borrell: Vaig tard….no havia llegit encara aquest meravellós llibre, i sí, crec que és una obra mestra....
 • Andrés: Excel·lent resumen!!. Molt útil i profitós per a els que no hem portu anar a classe avui. Moltes gràcies Jordi
 • Andrés: Moltes gràcies Jordi. Hem fet un trimestre molt intens i engrescador. Bones Festes!!
 • pfreixa: “fes-te” El pronom EN aquí no cal.

Núvol d'etiquetes

Anem de viatge? C2 cançons comprensió lectora Comprensió oral Cornisa cantàbrica El camí dels bons homes i les bones dones El camí de Sant Jaume El pulmó de Collserola El Ripollès i la Vall de Núria Expressió escrita Haikus Intermedi 2011-2012 Intermedi matí 2014-2015 Intermedi vespre; Intermedi vespre; expressió escrita La Garrotxa Notícies Sortida amb els companys de classe SS 2010-2011 Suficiència 2011-2012 Suficiència 2011-2012; Comprensió oral Tot un personatge!