Classe de 5 de desembre

Després de corregir els deures, vam fer l’exercici 3 de la pàg. 50 (Teide) per practicar el verb VALDRE.

Després vam llegir un text sobre els hàbits de lectura i la poesia. Vam escoltar dos poemes de Miquel Martí i Pol. A partir dels adjectius i expressions de la pàg. 52 (Teide), vam comentar-los.Un cop vam tenir clares què són les elisions com ‘quina hora és‘, ‘catorze anys‘, vam buscar-ne en un dels poemes.Després, per grups, vam llegir els poemes i havíem de buscar els noms i classificar-los en masculí i femení. Per al proper dia, busqueu un poema que us agradi i el llegireu en veu alta a classe. Podeu trobar-ne aquí: Lletra, Música de poetes.

Deures: ex 10.10, 10.12 (pàg. 26) i ex.10.14 (pàg. 27) (llibre blanc)

I el proper dijous 14 farem una prova de repàs del trimestre. A continuació teniu els continguts que hi entraran i les pàgines del llibre blanc corresponents: diftongs (pàg. 10), apòstrof (pàg. 37), gènere dels substantius (pàg. 75-77) i dels adjectius (pag. 78-80).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *