CLASSE 17 DE GENER

Avui hem començat resolent els dubtes de l’exercici que hi havia per deures.

A continuació hem parlat que haureu de llegir un d’aquests dos llibres abans del 2 de maig: El camí de les aigües, de Carme Martí, o La fada negra, de Xavier Theros. En aquest cas no s’haurà de fer un treball escrit, sinó que farem un bibliofòrum, és a dir que parlarem sobre aquests llibres a classe i comptarà com a nota d’expressió oral.

Després us heu reunit per grups de nou per acabar de parlar sobre el treball “Itinerari per Cerdanyola” (‘aquí a 15 dies hauríeu de portar a classe un full amb la informació de la vostra part del treball per debatre-la amb el grup). A continuació hem après quines formes són correctes per expressar obligació i com expressem la probabilitat. Hem fet l’exercici 14 del llibre de Teide. Finalment, hem analitzat algunes frases per practicar la identificació dels diferents elements de l’oració (subjecte, verb i complements).

Per deures, feu l’exercici 1 de la pàg. 152 del llibre El català escrit i la comprensió lectora de l’exercici 5, de la pàg. 53 del llibre de Teide.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *