CLASSE 29 DE GENER

Avui hem resolt dubtes sobre els exercicis que hi havia de deures i després hem vist la dièresi en els verbs. Hem fet l’exercici 7 i 8, pàg. 37, del llibre El català escrit,  per estudiar aquest tema.

A continuació,  hem fet el joc del tabú per repassar algunes paraules bastant comunes que van amb dièresi (proveïdor, veïna…).

Després, hem començat la unitat 21 sobre morfologia verbal del llibre El català escrit (pàg. 118 i 119). Hem vist que els temps verbals s’agrupen en 3 modes (indicatiu, subjuntiu i imperatiu); que hi ha 3 conjugacions segons com acaben els infinitius dels verbs (-ar, -er o -re, -ir), i finalment hem vist que al llibre surten les conjugacions del principals temps verbals de l’indicatiu. Hem començat l’exercici 1. Per deures, acabeu-lo i feu també l’exercici 2.

Per acabar, hem vist aspectes importants a tenir en compte quan llegim i heu practicat la lectura en parelles amb el text de l’exercici 13, de la pàg. 73, del llibre de Teide.

Print Friendly, PDF & Email

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *