CLASSE 25 D’OCTUBRE: repàs complement directe i preposició a/en davant lloc físic

Avui hem repassat la substitució pronominal de complements directes. Hem fet l’exercici 1, pàg. 166, i 4, pàg. 168.  Per deures feu els exercicis 2, 3 (falta acabar-lo) i 6 d’aquesta unitat 27. Repasseu, si us cal, tota la teoria que trobareu en aquest tema.

Després hem vist l’ús de les preposicions a (davant article determinat: el, la, els, les, o topònims sense article) / en  (resta de casos: un, una, uns, unes, algun…) davant de lloc físic. Per practicar-ho hem fet l’exercici 15, pàg. 17, del llibre de Teide.

Finalment, heu practicat l’expressió oral mentre parlàveu d’aficions i associacions culturals. Al final hem format grups per aficions per fer un exercici relacionat amb aquest tema la setmana que ve.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *